- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μεταξύ Αρίστων ειλικρίνεια
Μακελειό προέβλεψε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι θα συμβεί στη χώρα
Μακελειό προέβλεψε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι θα συμβεί στη χώρα, σε περίπτωση που κάποιος διανοηθεί να πλήξει το αδιαμφισβήτητο ηθικό και πολιτικό κύρος του Γιώργου Α. Παπανδρέου. Επεξηγώντας τον όρο «μακελειό» ο κ. Λοβέρδος προέβλεψε ότι χιλιάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν, η ανεργία θα εκτιναχθεί στα ύψη, οι συντάξεις θα μειωθούν στα όρια της πείνας, τα νοικοκυριά δεν θα μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, οι νέοι θα μεταναστεύουν μαζικά, τα σχολεία θα κάνουν μάθημα με φωτοτυπίες και ο Άδωνις Γεωργιάδης θα γίνει υπουργός.
Στην ίδια κατεύθυνση ακριβώς, η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε σε ομιλία της ότι κάθε σκέψη για εκλογές την προσεχή εικοσαετία πρέπει να εγκαταλειφθεί, διότι αυτό που προέχει είναι να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των δανειστών μας. Η υπουργός Παιδείας ζήτησε να γίνει μια κυβέρνηση «Αρίστων», στην οποία ξεκαθάρισε ότι η ίδια είναι έτοιμη να συμμετάσχει, γεγονός που προκάλεσε αίσθημα ανακούφισης στην κοινή γνώμη.
Την ίδια ώρα ιδιαίτερη ώθηση στις φιλοδοξίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και την πρωθυπουργία αποτελεί η αποκάλυψή του ότι ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το έχει διαβάσει και ότι ο ίδιος ασχολείτο με την εγκληματικότητα αντί να διαβάζει σαν σπασίκλας. Η θητεία του Μιχάλη στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως είναι γνωστή ως η περίοδος των καθαρών χεριών και οδήγησε δύο χρόνια αργότερα στην εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων που έχουν γεμίσει την αγορά με βουλγάρικα σεσουάρ τα οποία πωλούν ως ελληνικά αλλά και την αύξηση της εγκληματικότητας γενικότερα με την αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την προμήθεια των φρεγατών Belharra
«Η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία, το ανάποδο συμβαίνει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας
Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκε η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας
Με αφορμή την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Άλλοι 27.000 δεν έχουν δηλώσει ακόμα ΙΒΑΝ
Kατά τη συζήτηση για την κύρωση της πρώτης τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της HELLENIC TRAIN
«Μεγάλη η σημερινή μέρα για το Πολεμικό Ναυτικό», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Διευκολύνονται οι πολίτες στον έλεγχο των ψηφιακών τους εγγράφων
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ για επιδοτήσεις, επενδύσεις και όρους που υπονομεύουν ασφάλεια και ανταγωνισμό
Νέα υποδομή, νέα τρένα και αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας για την αποκατάσταση της ασφάλειας στα τρένα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την ένταξη της Belharra «Κίμων» και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την άφιξη της πρώτης Belharra
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.