- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τζιχάντ 256
Σε δημόσια σύγκρουση με τη σύζυγό του βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εξαιτίας της πρόθεσής του να ανοίξει το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του σε στελέχη του ευρύτερου τηλεοπτικού χώρου. Ανάμεσα στις υποψήφιες ξεχωρίζουν η πρώην μις Ιταλία Ντανιέλα Διμετρόνι, η τηλεπαρουσιάστρια του σόου «Σκουπιδίσιμα» Σαλμονέλα Κουτσομπολίνι και η δημοφιλέστατη Πετρούλα Νιαουρίνι, που παρουσιάζει το πιο σκαμπρόζικο δελτίο καιρού της ιταλικής τηλεόρασης. Σε εκλόγιμη θέση βρίσκεται επίσης η πρώην παίκτρια ριάλιτι σόου Κοντσέτα Μιγκμπραδερόνε και το τοπ μόντελ Πασαρέλα Ανορεξίνι, που πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα με τη λεοπαρδαλέ πόρσε της, φημολογούμενο δώρο γνωστού μεγαλοεκδότη και πρωθυπουργού της χώρας.
Οι ξανθιές καλλονές, που θα καταλάβουν και τις 78 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου, εκπροσωπούν όλες τις ζώνες υψηλής τηλεθέασης, ενώ προέρχονται αναλογικά από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του Καβαλιέρε. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 28 χρόνια και το συνολικό ύψος του ψηφοδελτίου αγγίζει τα 138 μέτρα και 84 εκατοστά, χωρίς τα τακούνια, τα οποία υπερβαίνουν τα 7 μέτρα, ενώ το λεξιλόγιό τους ανέρχεται σε 44 λέξεις προφορικά και 11 γραπτά. Μεταξύ των υποψηφίων θα παρεμβάλλονται διαφημίσεις.
Την αντίδραση της κυρίας Μπερλουσκόνι όμως έχει προκαλέσει και η τουλάχιστον περίεργη σχέση του συζύγου της με τη μόλις δεκαοκτάχρονη Εκθαμβονέλα Γκομενοπρωθυπουργόνι, την οποία ο Σίλβιο αποκαλεί δημοσίως μανουλομάνουλο και μανάρα του και ισχυρίζεται ότι τους συνδέει απλή και ειλικρινής φιλία. Παράλληλα ο Ιταλός ηγέτης καταγγέλλει ότι όλη αυτή η ιστορία υποκινείται από την Αριστερά, με στόχο να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης και να εκτρέψει τη συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα του ιταλικού λαού.
Έρευνα για τις ερωτικές περιπέτειες του κ. Μπερλουσκόνι διεξάγει και η ιταλική δικαιοσύνη, και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας του Μιλάνο Προτόδικο Εφετίνι .
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.