- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο ύψος των περιστάσεων
Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ σταθερά πάνω από το 10%.
Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ σταθερά πάνω από το 10%. Το κύρος του πρωθυπουργού ενισχύεται σημαντικά μετά την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΕ κ. Τυχ φον Άρπαστ στις Βρυξέλλες. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, ο κ. Βενιζέλος εξασφάλισε τη δυνατότητα της ελληνικής πλευράς να λάβει πρόσθετα μέτρα ύψους 6 δις και να καταργήσει τους μισθούς στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Οι τράπεζες αναμένουν το επικείμενο ξέπλυμα και κούρεμα που θα τις κάνει πιο φρέσκιες, με αποτέλεσμα στο ΧΑΑ ο γενικός δείκτης να φλερτάρει με τις 700 μονάδες, για πρώτη φορά μετά την καταστροφή του 1897. Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορα σχέδια κουρέματος με επικρατέστερο το καρέ με ωφέλειες για τις τράπεζες, ενώ για τα ασφαλιστικά ταμεία προκρίνεται η μοϊκάνα.
Στο θετικό κλίμα συμβάλλει και η κοινωνική ειρήνη που επικρατεί, με εξαίρεση κάποιους ακραίους φωτορεπόρτερ και αδέσποτους σκύλους, οι οποίοι αντιμετωπίζονται επιτυχώς από την αστυνομία με κλοτσιές. Παράλληλα, ο «αντάρτης» κυβερνητικός βουλευτής κ. Τ. Ζαμπαμάγκας δήλωσε ότι θα πειθαρχήσει κομματικά για το καλό του τόπου. Άλλοι βουλευτες και υπουργοί, επικαλούμενοι το άρθρο 136 του Συντάγματος «Περί Σύσκεψης και Συμμορίας», πρότειναν σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή του Καραμανλή, του Μητσοτάκη και του Σημίτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη διαθεσιμότητά του για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών τόσο σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και στη Βουλή
Το ύψος του δώρου εξαρτάται από τον χρόνο εργασίας
Τα σενάρια που εξετάζονται σε περίπτωση παρατεταμένης κρίσης
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.