- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στο ύψος των περιστάσεων
Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ σταθερά πάνω από το 10%.
Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ σταθερά πάνω από το 10%. Το κύρος του πρωθυπουργού ενισχύεται σημαντικά μετά την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΕ κ. Τυχ φον Άρπαστ στις Βρυξέλλες. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, ο κ. Βενιζέλος εξασφάλισε τη δυνατότητα της ελληνικής πλευράς να λάβει πρόσθετα μέτρα ύψους 6 δις και να καταργήσει τους μισθούς στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Οι τράπεζες αναμένουν το επικείμενο ξέπλυμα και κούρεμα που θα τις κάνει πιο φρέσκιες, με αποτέλεσμα στο ΧΑΑ ο γενικός δείκτης να φλερτάρει με τις 700 μονάδες, για πρώτη φορά μετά την καταστροφή του 1897. Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορα σχέδια κουρέματος με επικρατέστερο το καρέ με ωφέλειες για τις τράπεζες, ενώ για τα ασφαλιστικά ταμεία προκρίνεται η μοϊκάνα.
Στο θετικό κλίμα συμβάλλει και η κοινωνική ειρήνη που επικρατεί, με εξαίρεση κάποιους ακραίους φωτορεπόρτερ και αδέσποτους σκύλους, οι οποίοι αντιμετωπίζονται επιτυχώς από την αστυνομία με κλοτσιές. Παράλληλα, ο «αντάρτης» κυβερνητικός βουλευτής κ. Τ. Ζαμπαμάγκας δήλωσε ότι θα πειθαρχήσει κομματικά για το καλό του τόπου. Άλλοι βουλευτες και υπουργοί, επικαλούμενοι το άρθρο 136 του Συντάγματος «Περί Σύσκεψης και Συμμορίας», πρότειναν σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή του Καραμανλή, του Μητσοτάκη και του Σημίτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.