- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η εφεδρεία απελευθερώνει
Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας στο Δημόσιο.
Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας στο Δημόσιο. Ήδη οι φορείς του Δημοσίου έχουν στείλει ονομαστικούς καταλόγους με το πλεονάζον προσωπικό, το οποίο θα μεταφερθεί με ειδικά διαμορφωμένα τρένα σε χώρους υγειονομικής ταφής στη Γερμανία. Την ανατροφή των παιδιών τους (κάνανε και παιδιά, οι ανεύθυνοι) θα αναλάβει η ΜΚΟ της πρέσβειρας καλής θελήσεως των νησιών Καϊμάν κ. Φρειδερίκη Μαυραγορίδου - Δοσίλογλου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανακύκλωσης ανηλίκων.
Η ελάφρυνση του Δημοσίου από το περιττό λίπος είναι μελετημένη και μεθοδική, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις. Έχουν ήδη απομακρυνθεί από τα νοσοκομεία οι αναισθησιολόγοι, οι οποίοι απλώς παρίστανται στις εγχειρήσεις χωρίς να πιάνουν νυστέρι και να κάνουν εφημερίες και η ειδικότητά τους πλέον καλύπτεται από φθηνότερους παθολόγους και μηχανοδηγούς που μετετάγησαν από το Μετρό.
Η εφαρμογή του μέτρου προχωράει και στις εφορίες, όπου το προσωπικό πλεονάζει καθώς η είσπραξη των φόρων ανατίθεται σε μεγάλα δικηγορικά και φοροτεχνικά γραφεία, όπως οι Καβατζογιανναίοι, η συμμορία του Σούρλα που δραστηριοποιείται στη Στερεά Ελλάδα, αλλά και η Αγαπούλας Εισπρακτική με έδρα τις φυλακές Κορυδαλλού. Ενδιαφέρον έχουν επίσης εκδηλώσει η γεωργιανή μαφία και μια εταιρεία συμβούλων με παραρτήματα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρά δημόσια οικονομικά και ανάπτυξη, η Ελλάδα κινδυνεύει από ενέργεια και γεωπολιτική αστάθεια
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών
Τα μέτρα θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας
Αλλαγές στους ΚΑΔ από την ΑΑΔΕ, οδηγίες στις επιχειρήσεις για επικαιροποίηση στοιχείων
Στην Ολομέλεια το πόρισμα της Εξεταστικής, καμία παρέμβαση υπουργών στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Ιρανή ακτιβίστρια σε μια καθηλωτική συζήτηση για το σκοτάδι του θεοκρατικού καθεστώτος
Αιτήσεις συμμετοχής κατατίθενται έως και τις 6 Απριλίου 2026
«Ξέρουμε ότι θα κάνετε τα πάντα για να αποφύγετε την αλήθεια» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Αποτελεί μνημείο απεριόριστου θράσους» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
H ομιλία του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής για την πυρηνική ενέργεια
Η υπουργός Πολιτισμού αποχαιρετά τον σπουδαίο σκηνοθέτη
Σε ποια είδη διατροφής καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις
Η φαντασίωση του «Give peace a chance»
Ποια επιδόματα πληρώνονται από τον ΟΠΕΚΑ στο τέλος του μήνα
«Μια νύχτα ξαφνικά είδα το όνομά μου...»
Πόσο έχει αυξηθεί η τιμή του ψωμιού την τελευταία 5ετία
«Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες, αρχές και αξίες», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων
Aμφισβήτησε τη θεωρία των «διαχρονικών παθογενειών» και κατήγγειλε συγκεκριμένες ευθύνες μελών της Νέας Δημοκρατίας
Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει το Fuel Pass
Πώς σχολίασε τη στάση Σαμαρά, Τσίπρα και Τουρκίας για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.