- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αγανάκτησα
Η διαφορά ανάμεσα στους αγανακτισμένους (χωρίς εισαγωγικά) και στους «αγανακτισμένους» (με εισαγωγικά)
-Η διαφορά ανάμεσα στους αγανακτισμένους (χωρίς εισαγωγικά) και στους «αγανακτισμένους» (με εισαγωγικά): oι αγανακτισμένοι χωρίς εισαγωγικά είναι εκατοντάδες χιλιάδες φρέσκοι άνθρωποι που δεν θεωρούν ότι τους αξίζει η Ελλάδα που ζουν.
-Από την άλλη, οι «αγανακτισμένοι» με εισαγωγικά είναι περίπου 1.000 άτομα, που στήνουν κρεμάλες σαν παλιοί «Αυριανιστές», κρατάνε πανό που γράφουν «Ουστ» σαν τραμπούκοι σχολιαστές σε blogs και γενικά ζητάνε εκδίκηση και μισούν τους πάντες. Δηλαδή ζητούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα που ζούσαν μέχρι τώρα.
-Γι’ αυτό τα media συνεχίζουν να ασχολούνται, να φωτογραφίζουν και να γράφουν τους «αγανακτισμένους» (με εισαγωγικά).
-Προφανώς διότι αυτοί είναι οι πελάτες τους. Αυτούς μπορούν να κατανοήσουν και να ταξινομήσουν εύκολα. Με αυτούς μιλάνε την ίδια γλώσσα. Επειδή πρόκειται για το ίδιο ακριβώς είδος: με εισαγωγικά. Που ως γνωστόν αναιρούν κάθε κυριολεξία.
-Γιατί οι ίδιοι «αγανακτισμένοι με εισαγωγικά», που τώρα μουτζώνουν τη Βουλή, είναι αυτοί που ζήταγαν ρουσφέτια. Οι ίδιοι «αγανακτισμένοι» που βρίζουν τώρα την «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και τις τράπεζες είναι αυτοί που έπαιρναν διακοποδάνεια. Οι ίδιοι που κατηγορούν τώρα τους κερδοσκόπους έπαιζαν στο Χρηματιστήριο.
-Μετάφραση: γι’ αυτό και είναι οι μόνοι που αντιδρούν με απειλές και υστερία, σαν απατημένες γκόμενες. Διότι είναι απατημένες γκόμενες. Που οι πρώην σύντροφοί τους, οι πολιτικοί, τους παράτησαν ζητώντας τους να ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του, γιατί δεν υπάρχει πλέον λεία να μοιραστούν.
-Με άλλα λόγια, οι αγανακτισμένοι (με εισαγωγικά) είναι η Ελλάδα στην οποία δεν θέλουν να ζουν οι εκατοντάδες χιλιάδες φρέσκοι αγανακτισμένοι άνθρωποι (χωρίς εισαγωγικά) που πλημμυρίζουν τις πλατείες.
-Και το γεγονός ότι τους έχουν πάλι μέσα στα πόδια τους είναι ένας ακόμα λόγος να αγανακτούν. Χωρίς εισαγωγικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.