Πολιτικη & Οικονομια

Τα Tweets του Forrest Gump 338

(Μέλος της επιτροπής αγώνα για την περαιτέρω αξιοποίηση του γράµµατος «όµικρον» στις µαθηµατικές εξισώσεις)

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 338
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
13000-29379.jpg

Μιχάλης Ζαµπίδης

(Φωτογραφία: Μιχάλης Ζαµπίδης, ο άνθρωπος που κάνει το µοναδικό άθληµα στον κόσµο που έχει δύο Παγκόσµιους Πρωταθλητές και ο ένας, διεκδικώντας τον τίτλο από τον άλλον, δηλώνει:

«Συνένεση»: Όταν κατά τη διάρκεια ενός Botox πάρτι, κάνουν όλες µαζί την ίδια ένεση.


Πιθανός τίτλος ελληνικού ΜΜΕ από το Μέλλον: «Ευτυχώς, κανένας Έλληνας δεν κινδυνεύει από το φονικό µετεωρίτη που θα καταστρέψει το µισό πλανήτη και θα βγάλει τη Γη από την τροχιά της!»

● Όχι, δεν είναι υπερβολή. Είναι η φυσική εξέλιξη του τίτλου «Τι έχουµε να κερδίσουµε από την εκλογή Οµπάµα».

● Ο οποίος µε τη σειρά του είναι φυσική εξέλιξη του τίτλου «Οι πολίτες των Χανίων απαιτούν: Όχι Εφετείο στο Ηράκλειο!»


Προς τους Παλαιών Πατρών Βουλευτές που ετοιµάζονται να κάνουν µήνυση (λέµε, τώρα…) στον Οίκο Moody’s: Χαλαρώστε! Βρέθηκε καλύτερη λύση…

● Οργανώστε έναν αγώνα ανάµεσα στον κακό Οίκο Moody’s και στον Μιχάλη Ζαµπίδη.

● Μπορεί το ξύλο να µην αλλάξει την πραγµατικότητα, αλλά θα σας κάνει να φανείτε πιο µάγκες στους πελάτες σας. ∆ηλαδή ό,τι ακριβώς θα πετυχαίνατε και µε τη µήνυση.

● Λέγεται και «Είµαστε πρώτοι στην καρδιά µας».

● Στη συνέχεια ο Ζαµπίδης µπορεί να οργανώσει αγώνα µε: α) Τους αντιπάλους που µας εµποδίζουν να κερδίσουµε το Champions League β) Τις πρώην Σοβιετικές ∆ηµοκρατίες που αλληλοψηφίζονται στη Eurovision και γ) Αυτόν που παίζει τον Κιουταχή στο ντοκιµαντέρ του SKAI για το 1821.


Κι όµως: Αυτοί που έσπευσαν να κάνουν forward το «ξέρω εγώ που σας τα λέω» e-mail περί χρεοκοπίας της χώρας, θα συνεχίσουν να κατηγορούν τα κανάλια για προπαγάνδα και να θεωρούν το internet µοναδικό µέσο που λέει αλήθειες. Ακριβώς όπως και οι οπαδοί του Λιακόπουλου.


Επικοινωνιακή σχολή του «αβαβά». Το να κατηγορείς ένα δηµοτικό σταθµό όχι γιατί σε απέλυσε, αλλά γιατί δεν το έκανε µε ευγένεια.

Πράγµα που µεταφράζεται ως εξής: «Ναι-δεν-υπερασπίζοµαι-τη-δουλειά-που-έκανα-στο-σταθµό-γιατί-ξέρω-ότι-δε-µε-παίρνει-αλλά-ωιµέ!-δεν-µπορώ-να-ανεχθώ-την-έλλειψη-savoir-vivre»! 


Επείγουσα συµβουλή προς τις κυρίες που συµµετέχουν στις συγκεντρώσεις κάτω από τα σπίτια πολιτικών φωνάζοντας «φέρτε πίσω τα κλεµµένα»: Μειώστε αισθητά τα χρυσαφικά που φοράτε, γιατί γράφουν άσχηµα στην κάµερα!

● Επείγουσα συµβουλή προς τους κυρίους που συµµετέχουν στις συγκεντρώσεις κάτω από τα σπίτια πολιτικών, φωνάζοντας «φέρτε πίσω τα κλεµµένα»: Μην κρατάτε πρωτοσέλιδα της «Αυριανής» σε πλακάτ, γιατί θυµίζετε τα χαριστικά χρέη του εκδότη της.


Κάγκουρας δεν αποκαλείται η επιδειξιοµανής εκείνη µορφή ζωής που περιφέρει τις εξατµίσεις-µπουρί, τις αεροτοµές και το «ντούφτιν-ντούφτιν» ενός επαγγελµατικού ηχητικού συστήµατος σε έναν οποιοδήποτε δρόµο για να το δουν όλοι;

● Συνεπώς, µία επαγγελµατίας «ξοδεύτρια διατροφής» που περιφέρει τις αντίστοιχες δικές της αεροτοµές, τις αντίστοιχες δικές της εξατµίσεις και το αντίστοιχο δικό της «ντούφτιν-ντούφτιν» σε ένα οποιοδήποτε κανάλι, για να το δουν όλοι, δεν είναι η θηλυκή εκδοχή του «Κάγκουρα;»

● Άρα η εκποµπή δεν θα µπορούσε κάλλιστα να λέγεται «Real Καγκουρίνες of Athens»;


Υ.Γ. Όταν η Χριστίνα Παππά δηλώνει ότι το να κάνει παιδί στα 16 ήταν «θέληµα Θεού»…
…σηµαίνει ότι ο Θεός ήθελε να δει µια 15χρονη να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη;


Η πραγµατική δικαίωση των περιοχών Natura θα έρθει µόνο όταν επιτραπεί η δόµηση σε οικόπεδα µε κλίση 90 µοίρες.

● Γιατί θα αποδείξουµε ότι όσο οι ξένοι παραλογίζονταν µε το νόµο της βαρύτητας, εµείς χτίζαµε µικρούς «Παρθενώνες to let».


Sorry, αλλά αν οι Ιάπωνες είχαν προνοήσει να ονοµάσουν κι αυτοί όπως εµείς µερικούς δήµους τους «Αποπυρηνικοποιηµένες Ζώνες», δεν θα είχαν τώρα όλα αυτά τα προβλήµατα, ε;


Κολονοσκόπηση: Το να επιθεωρείς τις κολόνες ενός σπιτιού, πριν το αγοράσεις.


Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδοµάδας

Υπεύθυνος αποµάκρυνσης αφισών συµπαράστασης από τους τοίχους του µεγάρου «Υπατία».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ