Πολιτικη & Οικονομια

Στ. Θεοδωράκης: «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λαφαζάνης έχουν αποτύχει»

Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γίνουν εξουσία

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
105675-209758.jpg

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λαφαζάνης έχουν αποτύχει. Το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια ήταν να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία, να διορίσουν τους δικούς τους. Δεν τους ενδιέφερε να συζητήσουν και να συνεννοηθούν πώς θα κυβερνήσουν τη χώρα», δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη η τρίτη εκλογική διαδικασία σε διάστημα επτά μηνών έχει γονατίσει την πραγματική οικονομία. «Το θέμα δεν είναι μόνο τα λεφτά που δίνουμε στην εκλογική διαδικασία αλλά τα λεφτά που χάνει η οικονομία. Όταν αρχίζουν οι εκλογικές διαδικασίες παγώνει η οικονομική δραστηριότητα. Υπάρχουν επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης οι οποίες δεν μπορούν να δουλέψουν προεκλογικά, κάτι το οποίο επίσης συμβαίνει και στις μεγάλες εξαγωγικές εταιρείες, τις οποίες οι ξένοι δεν εμπιστεύονται σε μια περίοδο εκλογών. Αυτό, είναι ένα τεράστιο πλήγμα στην ελληνική οικονομία. Κάθε φορά που γίνονται εκλογές, έχουμε μια πτώση του ΑΕΠ. Η κυβέρνηση όμως δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική οικονομία καθώς τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν σχέση με την οικονομία, με την αγορά και με τη δουλειά. Υπήρξαν κομματικά στελέχη, που μια ζωή τους πλήρωνε το κόμμα και τώρα το δημόσιο».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε «ντροπή του Κοινοβουλίου», την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Είναι από τις μαύρες σελίδες, νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Διαβάστε την πλήρη απομαγνητοφώνηση

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στην τηλεφωνική μας γραμμή έχουμε τον επικεφαλής του Κινήματος το Ποτάμι τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη. Κύριε Θεοδωράκη καλή σας μέρα από Κύπρο και καλή εβδομάδα να έχετε.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Καλή σας μέρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: 26 Φεβρουαρίου του 2014 ιδρύεται το Ποτάμι. Πιστεύετε ότι πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα από τότε;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Νομίζω ότι προσπαθήσαμε να πούμε στους Έλληνες ότι υπάρχει ανάγκη για κάτι καινούργιο, για κάτι πιο δυναμικό, για κάτι πιο καθαρό, για κάτι πιο απομακρυσμένο από συντεχνίες και συμφέροντα και νομίζω ότι ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού το έχει πιστέψει και ένα τμήμα από αυτό το μεγάλο τμήμα, μας έχει ψηφίσει κιόλας.

Ελπίζω ότι στις εκλογές θα προστεθούν κι άλλοι στους ψηφοφόρους από όλους αυτούς που πιστεύουν ότι το Ποτάμι έχει μια θετική συμβολή στην πολιτική ζωή της χώρας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τώρα να έρθουμε στα βαθιά. Γιατί πιστεύετε ότι ο Πρωθυπουργός Τσίπρας εξήγγειλε εκλογές; Σας ξάφνιασε αυτή η απόφασή του ή το περιμένατε;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Δεν μας ξάφνιασε γιατί έχουμε μάθει να διαβάζουμε τα μηνύματα των αντιπάλων μας και έχουμε πει πριν από τις θερινές διακοπές, ότι είναι πολύ πιθανό ο κ. Τσίπρας να πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβρη. Ήταν μια λάθος απόφαση όμως, κάποιοι στην Αθήνα θεωρούν ότι είναι καλύτερο να κάνεις εκλογές, παρά να δουλεύεις.

Ευτυχώς οι Κύπριοι -σε πολλά μοιάζουμε- πάνω σε αυτό διαφέρουν. Εδώ υπάρχει μια τάση στην Αθήνα να θεωρούμε ότι όλα τα προβλήματα λύνονται με πολιτικές συμπεριφορές και συγκρούσεις. Δεν είναι έτσι. Η χώρα έπρεπε να λύσει τα προβλήματά της και μετά να πάει σε εκλογές.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μπορούσε να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Μπορούσε. Πως βρέθηκε τόσο καιρό στη Βουλή κοινή συνισταμένη; Έπρεπε να υπάρχει μια κοινή προσπάθεια για κάποιους μήνες, να ορθοποδήσει η οικονομία και αμέσως μετά, αν δούμε ότι δεν τα καταφέρναμε, να πηγαίναμε σε μια εκλογική μάχη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό δεν είναι λίγο παράδοξο όμως, την Κυβέρνηση να υποστηρίζει η αντιπολίτευση και από το ίδιο το Κόμμα του Πρωθυπουργού, τον ΣΥΡΙΖΑ, να τον αντιπολιτεύονται βουλευτές του;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Δεν είναι παράδοξο. Είναι μια αποτυχία του κ. Τσίπρα και του κ. Λαφαζάνη. Δηλαδή τι εννοώ; Ότι όταν εμείς οι δύο αποφασίσουμε να χτίσουμε ένα σπίτι, θα πρέπει να έχουμε αποφασίσει μερικά πράγματα γι’ αυτό το σπίτι. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο να καταλάβουμε το οικόπεδο. Από ό,τι φαίνεται η Κυβέρνηση το μόνο που την ενδιέφερε είναι να καταλάβει το οικόπεδο. Δεν την ενδιέφερε τι σπίτι θα χτίσει. Δεν θα έπρεπε να είχε συζητήσει με τον κ. Λαφαζάνη που πρέπει να πάει; Είναι δυνατόν; Γιατί δεν διαφωνεί ένας ή δύο βουλευτές, διαφωνούν 30-35 δηλαδή το 1/3 το 1/4 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που σημαίνει ότι το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια, ήταν να καταλάβουν το οικόπεδο, να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία, να διορίσουν τους δικούς τους. Δεν τους ενδιέφερε να συζητήσουν πως θα κυβερνήσουν τη χώρα, να δουν τις εκθέσεις, να βρουν τις λύσεις και βρισκόμαστε ξαφνικά στο κυρίαρχο πρόβλημα της χώρας, το 1/3 του ΣΥΡΙΖΑ να διαφωνεί. Αυτό είναι η αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μέσα σε επτά μήνες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, πολλά τα εκατομμύρια που θα δαπανηθούν γι’ αυτές τις εκλογές, μπορούσαν να δοθούν στις ευάλωτες ομάδες όπως λένε πολλοί.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Βέβαια, έχετε δίκιο που το λέτε, αλλά δεν είναι μόνο θέμα τα λεφτά που δίνουμε στην εκλογική διαδικασία, είναι τα λεφτά που χάνει η οικονομία. Όταν αρχίζουν οι εκλογικές διαδικασίες ξέρετε ότι παγώνει η οικονομική δραστηριότητα.

Υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες δεν μπορούν να δουλέψουν προεκλογικά από την εστίαση, μέχρι τις μεγάλες εξαγωγικές εταιρείες, που οι ξένοι δεν εμπιστεύονται σε μια περίοδο εκλογών την Ελλάδα. Αυτό, είναι ένα τεράστιο πλήγμα στην ελληνική οικονομία. Κάθε φορά που γίνονται εκλογές, έχουμε μια πτώση του ΑΕΠ. Η Κυβέρνηση μάλλον δεν ενδιαφέρεται και πάρα πολύ γι’ αυτό.

Ξέρετε γιατί όμως δεν ενδιαφέρεται; Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι στην Κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με την οικονομία, με την αγορά, με τη δουλειά. Υπήρξαν κομματικά στελέχη, που μια ζωή τους πλήρωνε το Κόμμα, τώρα τους πληρώνει το Δημόσιο… «τί είχαμε – τί χάσαμε! Θα γίνουν εκλογές.»

Δεν αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι υποφέρουν μέσα από την απόφασή τους να γίνουν εκλογές. Γιατί αυτό συμβαίνει: κάποιοι υποφέρουν, οι άνεργοι τραβάνε τα μαλλιά τους, οι άνθρωποι που δουλεύουν στη μαύρη εργασία λένε «Φτάνει πια!», οι επιχειρήσεις που είναι στο αμήν και ετοιμάζονται να κλείσουν λένε «Όχι παιδιά, σοβαρευτείτε», αλλά παρ’ όλα αυτά αυτοί λένε εκλογές.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Θεοδωράκη, οι Ευρωπαίοι εταίροι ήταν πολύ σκληροί πιστεύετε απέναντι στην Ελλάδα όλο αυτό τον καιρό των διαβουλεύσεων;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Δεν το διακρίνω αυτό. Η εκτίμησή μας είναι ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι άπλωσαν ένα πολύ μεγάλο χαλί για τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί ήθελαν να φανεί και στις άλλες χώρες ότι η Ευρώπη δεν έχει στεγανά. Η Ευρώπη, ξέρετε, δεν είναι Δεξιά όπως προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να την παρομοιάσουν, υπάρχουν άνθρωποι που είναι Αριστεροί, υπάρχουν άνθρωποι που είναι Σοσιαλδημοκράτες, Κεντρώοι, Φιλελεύθεροι. Ό,τι συμβαίνει σε μια χώρα, συμβαίνει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άρα πολλοί έλεγαν ότι «είναι καλό να δώσουμε ένα δείγμα του πως μπορούμε να συνυπάρχουμε όλοι με τις διαφορετικές μας ιδέες». Ενισχύθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τους Ευρωπαίους. Ενισχύθηκε. Δεν εννοώ μόνο για τις παράτες και τα χαλιά που του έστρωσαν, εννοώ και ουσιαστικά τα πράγματα που ήταν έτοιμοι να του δώσουν.

Υπήρξε μετά ένα πρόβλημα, κατ’ εμάς ήταν μια εγκληματική επιλογή από τον Τσίπρα, να επιλέξει να κάνει συμφωνία εκτός προγράμματος, δηλαδή να φύγει η χώρα από το πρόγραμμα όπως ξέρετε, να κλείσουν οι Τράπεζες και μετά να κάνει τη συμφωνία. Ήταν λάθος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το Ποτάμι ήταν ένα από τα αντιπολιτευόμενα Κόμματα που υποστήριξε το 3ο Μνημόνιο. Πιστεύετε ότι είναι πολύ σκληρό για τον ελληνικό λαό;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Στη ζωή πάντα δεν έχεις την επιλογή του καλού και του καλύτερου. Και στην προσωπική ζωή αν σκεφτεί ο καθένας, δεν έχει πάντα να επιλέξει ανάμεσα στο καλό και σε κάτι πιο καλό και σε κάτι ακόμη πιο καλό. Πολλές φορές έχει να επιλέξει ανάμεσα σε κάτι που είναι μέτριο, σε κάτι που είναι κακό.

Εδώ φτάσαμε στο σημείο μετά από επτά μήνες διαπραγματεύσεων ο Αλέξης Τσίπρας να φέρει μια συμφωνία, η οποία είναι αρκετά επώδυνη για τη χώρα. Μια συμφωνία, που εμείς δεν θα τη φέρναμε στη χώρα. Θα είχαμε καταφέρει να κάνουμε μια συμφωνία πολύ πιο πριν, όταν η Ελλάδα ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Δεν κατάφερε όμως κάτι άλλο ο Πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αναγκαστήκατε να το ψηφίσετε εσείς;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Αυτό ακριβώς. Αυτή τη στιγμή αυτό που έρχεται, δεν έχεις επιλογή να πεις «ξέρετε, δεν μου αρέσει, να το διορθώσω». Ή πρέπει να πεις «το ψηφίζω» ή πρέπει να πεις «δεν το ψηφίζω». Εμείς φερόμενοι πατριωτικά και μακριά από τις συνήθειες τακτικές της αντιπολίτευσης που λέει «Ξέρεις, δεν θα λερώσω εγώ τα χέρια μου, δεν θα ψηφίσω», με υπευθυνότητα είπαμε «Το ψηφίζουμε».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σήμερα λήγει το τριήμερο αν δεν κάνω λάθος που δόθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στον κ. Μεϊμαράκη για την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης. Όλα δείχνουν βεβαίως ότι δεν τα έχει καταφέρει και πάμε στον επόμενο και στον επόμενο και τα λοιπά. Κάποια στιγμή θα έρθει και η δική σας η σειρά, έτσι δεν είναι;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Όχι δεν θα έρθει, θα σταματήσει λίγο πιο πριν. Όλοι λένε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να γίνει Κυβέρνηση, οπότε είναι καλό να μην κωλυσιεργούμε και κάποια στιγμή να πάμε σε εκλογές. Καλύτερα αυτό να γίνει πιο νωρίς, να σταματήσει και το μαρτύριο της σταγόνας για την ελληνική οικονομία.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιατί δεν θα θέλατε να βρίσκεστε σε μια Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Δεν μας έχει τεθεί ποτέ το ερώτημα για διακυβέρνηση ευρείας αποδοχής. Εμείς πιστεύουμε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από πολλές δυνάμεις ταυτόχρονα, αλλά όχι να κυβερνηθεί στο πλαίσιο του μοιράσματος των καρεκλών όπως γίνεται ως συνήθως, δηλαδή «πάρε εσύ αυτό το Υπουργείο να πάρω εγώ το άλλο». Θα πρέπει να υπάρξει ένα καινούργιο σχέδιο, ένα σχέδιο που θα συμφωνηθεί και αμέσως μετά να βρεθούν τα είκοσι άτομα, που είναι απαραίτητα να κυβερνηθεί η χώρα. Η χώρα είναι ένα καράβι. Δεν είναι θέμα να κάνει ο μηχανικός το δικό του, ο πλοίαρχος το δικό του, ο λοστρόμος το δικό του, πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο. Και αυτή τη στιγμή από την Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν έχει εκπονηθεί κάποιο σχέδιο, ώστε να πούμε ότι το ακολουθούμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πριν εξαγγελθούν οι εκλογές από τον Πρωθυπουργό, είχατε αρχίσει να μαζεύετε υπογραφές -διαβάσαμε- για πρόταση μομφής εναντίον της Προέδρου της Βουλής, της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Ναι, η κα Κωνσταντοπούλου πρέπει να φύγει. Τώρα θα φύγει αναγκαστικά λόγω των εκλογών, γιατί μετά από κάθε εκλογική διαδικασία όπως ξέρετε η Βουλή έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει καινούργιο Πρόεδρο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, βέβαια.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Η κα Κωνσταντοπούλου εξελίχθηκε σε μια ντροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Είναι από τις μαύρες σελίδες, νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα. Κύριε Θεοδωράκη, όπως έχετε δει εσείς τη στάση της Κύπρου και δη της Κυπριακής Κυβέρνησης καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια των πολλών μηνών διαπραγματεύσεων με τους εταίρους;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Δεν ήμουν όπως φαντάζεστε στα μεγάλα διαπραγματευτικά τραπέζια και δεν μπορώ να έχω μια τυπική αποτίμηση της συμπεριφοράς της Κύπρου, έχω την αίσθηση όμως ότι η Κύπρος όπως αντίστοιχα και η Ελλάδα, στις κρίσιμες πατριωτικές στιγμές, στηρίζονται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλον σε βήματα στο κενό, πρέπει ο ένας τον άλλον να τον εμποδίζει να κάνει βήματα στο κενό. Αλλά νομίζω ότι στις κρίσιμες επιλογές η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας, όπως και η Ελλάδα νομίζω –και το έχει αποδείξει- στις κρίσιμες στιγμές στέκεται στο πλευρό της Κύπρου.

Πρέπει να είμαστε ανεξάρτητοι, πρέπει ο καθένας να χαράσσει μια οικονομική πολιτική προς όφελος των κατοίκων, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει κι ένα πατριωτικό όραμα για περιοχές αναπτυγμένες με κοινωνική δικαιοσύνη και νομίζω ότι αυτό ενώνει και τους Κυπρίους και τους Έλληνες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ξέρετε, είχαν ακουστεί διάφορα ότι και στην Ελλάδα και στην Κύπρο…

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Παράπονα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι παράπονα ότι η Κύπρος δεν στάθηκε πολύ όπως έπρεπε στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και τα λοιπά, γι’ αυτό σας το είπα.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Δεν ξέρω ποιο είναι το καθώς πρέπει σε αυτές τις συμπεριφορές. Δηλαδή τι έπρεπε η Κύπρος να κάνει; Να υποστηρίξει κάποιες προτάσεις που δεν είχαν καθόλου έρεισμα στην Ευρώπη; Έτσι θα έχανε η Κύπρος όλα τα διαπραγματευτικά της χαρτιά. Δεν διακρίνω ένα παράπονο, ουσιαστικό παράπονο για τη συμπεριφορά της Κύπρου.

Άλλωστε μου δόθηκε η δυνατότητα και ήρθα στην Κύπρο όπως ξέρετε, συνάντησα όλους τους πολιτικούς ηγέτες, συνάντησα και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, δεν κατάλαβα η συμπεριφορά τους να μη βοηθούσε τη χώρα. Νομίζω ότι ήταν μια συμπεριφορά στην κατεύθυνση αυτή που σας είπα πριν, ότι στη μεγάλη πατριωτική υπόθεση, είμαστε όλοι ενωμένοι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν μπορώ να μη σας κάνω και μια τελευταία ερώτηση. Σας λείπει η μάχιμη δημοσιογραφία;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Μερικές φορές μου λείπει πάρα πολύ. Αλλά κι αυτό που κάνουμε, είναι μια συνεχής μάχη, μια συνεχής έρευνα, μια συνεχής αποκάλυψη και νομίζω ότι είναι… -ας μου επιτραπεί ο όρος θα θυμώσουν κάποιοι δημοσιογράφοι- πολλές φορές η καλή πολιτική μπορεί να γίνει προέκταση της καλής δημοσιογραφίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα. Τώρα έρχεστε σε επαφή με συναδέλφους σας δημοσιογράφους οι οποίοι είναι αυτοί που σας κάνουν τις ερωτήσεις, κάποτε αυτό το κάνατε εσείς.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Ναι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πως νιώθετε, αλήθεια; Εντάξει τώρα έχει περάσει αρκετός καιρός βέβαια από την ίδρυση.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Κανένα παράπονο. Αντιλαμβάνομαι πολλές φορές τη δυσκολία του δικού τους επαγγέλματος, όπως κι αυτοί νομίζω καταλαβαίνουν κάποια στιγμή τις δικές μου αδυναμίες να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους.

Ξέρετε το πρόβλημα δεν είναι και δεν θα πρέπει να ενοχοποιούμε τμήματα κάποιοι λένε «φταίνε οι πολιτικοί» κάποιοι άλλοι λένε «φταίνε οι δημοσιογράφοι». Υπάρχουν κακοί δημοσιογράφοι και καλοί δημοσιογράφοι, κακοί πολιτικοί και καλοί πολιτικοί, κλέφτες πολιτικοί έντιμοι πολιτικοί. Νομίζω ότι ισχύει ό,τι ισχύει σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας. Δεν έχει κανείς ούτε το χάρισμα να είναι μόνο καλός, ούτε το χάρισμα να είναι μόνο κακός. Σε κάθε τάξη θα βρεις ανθρώπους που μπορείς να συνεννοηθείς και ανθρώπους που δεν θα ήθελες να κάνεις παρέα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Θεοδωράκη ακόμη δεν αποφασίστηκε αν θα είναι στις 20 ή στις 27 του Σεπτέμβρη οι εκλογές, έτσι δεν είναι;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι στις 20 του μήνα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας περιμένει πολύ δύσκολος καιρός πάλι.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Ένας μαραθώνιος σε συνθήκες εκατοσταριού, δηλαδή πρέπει σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κάνουμε πάρα πολλά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εμείς να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία και θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που σήμερα αποδεχτήκατε να μιλήσουμε από τον σταθμό μας.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Ουσιαστικά είναι η πρώτη μου συνέντευξη μετά από την παραίτηση του κ. Τσίπρα. Εννοώ συνέντευξη σε ένα συγκεκριμένο Μέσο, γιατί όλα τα υπόλοιπα ήταν δηλώσεις. Σας ευχαριστώ πολύ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εμείς σας ευχαριστούμε, καλή εβδομάδα να έχετε.

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Γεια σας.


ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΑΛΑΕΒΙΤΣ ΙΓΚΟΡ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.