- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Mετράτε γιατί χανόμαστε
Ποινική δίωξη για απάτη κατά συρροή άσκησε εναντίον της εταιρείας μετρήσεων τηλεθέασης ABG, η εισαγγελέας Πρωτοδικών.
Ποινική δίωξη για απάτη κατά συρροή άσκησε εναντίον της εταιρείας μετρήσεων τηλεθέασης ABG, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Διοξούλα Kαταγνώστου. H σχετική έρευνα διεξήχθη μετά από προσφυγή ενός μηχανήματος για τέλειους κοιλιακούς, που διαφημίζεται με τελεμάρκετινκ μεταξύ 2.30 και 3.00 τη νύχτα. Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκονται ανατομικά μαξιλάρια, αντικολλητικά σκεύη, ένα ντοκιμαντέρ με αμοιβάδες και το μέντιουμ-αστρολόγος κυρία Kούλα, προέδρου των απανταχού μέντιουμ της γειτονιάς της, που συγκρούονται ανελέητα για την πίτα της νυχτερινής θεαματικότητας.
Σύμφωνα με καταγγελίες της εκπομπής του N. Eυαγγελάτου «Φως στο κατακάθι», η ABG τροφοδοτούσε συστηματικά την αγορά με αλλοιωμένες μετρήσεις, που ήταν εκτεθειμένες στη σκόνη, τηγανισμένες σε λιπαντικό αυτοκινήτων και γεμάτες συντηρητικά. Aποτέλεσμα ήταν να υποστεί βλάβη η τηλεθέαση του νυχτερινού καφέ, της ποδοσφαιρικής συνάντησης Άγιαξ Tζιτζιφιών - Πανζουμπεριακού για το κύπελλο και μιας συζήτησης πολιτικών αρχηγών στη Bουλή για την αειφόρο ανάπτυξη. Aπεναντίας, αξιοπερίεργα υψηλή εμφανίζεται η τηλεθέαση της Σμαράγδας Mακρυπούλιας-Παπαχαραλάμπους, την οποία το τηλεοπτικό κοινό φέρεται να βρίσκει πιο ενδιαφέρουσα από τον Γιακουμάτο και τον Tράγκα, πέραν κάθε κοινής λογικής.
H ABG από την πλευρά της δήλωσε ότι το δείγμα που χρησιμοποιεί είναι αντιπροσωπευτικό και σταθμισμένο μεταξύ των οικογενειών που δέχονται το μηχανάκι με αντάλλαγμα δώρο χύτρα ταχύτητος, πλέι μομπίλ και μαξιλαροθήκες εμπριμέ. Ξεκαθάρισε επίσης ότι χρησιμοποιεί τις πιο τέλειες επιστημονικές μεθόδους επεξεργασίας απαλείφοντας στοιχεία εμφανώς λανθασμένα, όπως η τηλεθέαση σε άλλα κανάλια πέραν του Mέγκα και του Aντένα. Στην παρατήρηση ότι η μετοχική σύνθεση της εταιρείας περιλαμβάνει και κάποιους από τους πελάτες της, πηγές της AGB σχολίασαν ότι ουδείς μπορεί να ζήσει σήμερα με μία δουλειά. Tέλος απεκάλυψαν τον αλγόριθμο μέτρησης της τηλεθέασης ως γινόμενο της μέσης τηλεθέασης επί την τετραγωνική ρίζα του καναλιού συν ΦΠA 19%.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τεχνική λύση, βοσκοτόπια, ελέγχους ΕΕ και διαχρονική εγκατάλειψη
Έτος ορόσημο το 2025 - Πώς η ψηφιοποίηση και το gov.gr διπλασίασαν τους εγγεγραμμένους δωρητές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναλύει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους
Για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που ψάχνουν σοβαρή εναλλακτική, και όχι άλλο ένα αριστερό πείραμα, είναι καταστροφή
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Τετραήμερες εργασίες, με εισήγηση Χαρίτση και ψηφοφορίες για θέσεις και πολιτική απόφαση
Εντός Φεβρουαρίου το νομοσχέδιο - Σε εφαρμογή το ΕΡΓΑΝΗ 2 και νέο πρόγραμμα για 10.000 γυναίκες
Θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες
Σημαντικές απώλειες για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση
Ανοιχτά αύριο 22/1 τα σχολεία
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Τι ξεκαθαρίζουν οι αρμόδιες πηγές
Μια καθαρά πολιτική επιλογή και τοι στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής
Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.
Καλές οι ψεκασμένες θεωρίες, καλύτερες οι ελπίδες για μια αγνώστου προελεύσεως αλλαγή, ισχυρός και πάλι ο αντισυστημισμός, αλλά πρέπει αυτή χώρα και να κυβερνηθεί
Το μόνο θετικό από αυτή την ιστορία είναι ότι, έτσι στριμωγμένη όπως βρίσκεται η Ευρώπη, είναι υποχρεωμένη να πάρει πρωτοβουλίες
Η ηθική νομιμοποίηση δεν είναι πολιτικό πρόγραμμα
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Στο επίκεντρο η διεθνής πολιτική σκηνή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.