- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν εντοπίστηκε DNA, πυρίτιδα ή αίμα στα ρούχα του Ιταλού
Ο 65χρονος, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, επιμένει πως είναι αθώος
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 65χρονος, προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του, επιχείρησε να αλλάξει τη σκηνή του εγκλήματος
Κανένα ίχνος πυρίτιδας και αίματος δεν βρέθηκε στα ρούχα του Ιταλού που κατηγορείται για τον φόνο της συντρόφου του και του γιου της στο Αίγιο.
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε έχει αποτυπώματα της νεκρής μητέρας και του γιου της, ενώ δεν υπήρχε πυρίτιδα ούτε στα δικά τους ρούχα.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 65χρονος, προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του, επιχείρησε να αλλάξει τη σκηνή του εγκλήματος και έβαλε το όπλο στα χέρια της συντρόφου του, που είχε ήδη σκοτώσει.
Οι Αρχές θεωρούν πως δεν γίνεται η μητέρα να σκότωσε το παιδί της και μετά να μαχαιρώθηκε μόνη της με περισσότερες από 20 μαχαιριές.
Επίσης, ένα άλλο στοιχείο είναι το γεγονός ότι οι χώροι στο σπίτι είχαν καθαριστεί. Ο 65χρονος δεν έχει εξηγήσει πού βρίσκονται η σφουγγαρίστρα και ο κουβάς που χρησιμοποιήθηκαν για να καθαριστεί ο χώρος του εγκλήματος.
Ο βασικός κατηγορούμενος για το διπλό έγκλημα, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, επιμένει πως είναι αθώος, ενώ κατέθεσε μέσω των συνηγόρων υπεράσπισής του, επίσημο αίτημα για τον διορισμό τεχνικού συμβούλου.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφερόμενη στη διπλή ανθρωποκτονία στο Αίγιο είχε υπογραμμίσει μέσω δηλώσεών της στο Mega ότι «δεν έχουμε ευρήματα τέταρτου ανθρώπου. Ούτε από την εξερεύνηση ούτε από το βιντεοληπτικό υλικό».
Η ίδια σημείωσε ότι, εφόσον ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο δράστης, υπήρχε το χρονικό περιθώριο για να αλλοιωθεί η εικόνα στον χώρο του εγκλήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, εξοπλισμός και οχήματα από την ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Το κορίτσι παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Αποκόμιζαν τεράστια κέρδη μέσω εικονικών τιμολογίων, εταιρειών που πτώχευαν και εξαφανισμένων εμπόρων
Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος μετά την απολογία του - Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.