Κοινωνια

Αποκαταστάθηκε ύστερα από 2 ώρες η βλάβη στο τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Eίχε ακινητοποιηθεί στην Οινόη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποκαταστάθηκε ύστερα από 2 ώρες η βλάβη στο τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Αποκαταστάθηκε ύστερα από 2 ώρες η βλάβη στο τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη © thesspost.gr

Αποκαταστάθηκε μετά από δύο ώρες η βλάβη στο τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη και είχε ακινητοποιηθεί στην Οινόη

Περισσότερες από δύο ώρες πέρασαν μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη της αμαξοστοιχίας 56 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και η οποία ακινητοποιήθηκε σταθμό της Οινόης στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά την αποκατάσταση της βλάβης το τρένο συνέχισε κανονικά την πορεία βάζοντας τέλος στην πολύωρη ταλαιπωρία των 400 περίπου επιβατών του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2026, όταν το τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη σταμάτησε λίγο στις 20:00 το βράδυ λόγω τεχνικής βλάβης στον σταθμό της Οινόης.

Η κατάσταση προκάλεσε έντονο εκνευρισμό και αναστάτωση στους ταξιδιώτες, καθώς το δρομολόγιο είχε ήδη ξεκινήσει με καθυστέρηση από την Αθήνα. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε όταν, λίγο πριν την άφιξη στην Οινόη, παρουσιάστηκε η βλάβη που οδήγησε στην πλήρη ακινητοποίηση του συρμού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY