- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Στις 309 οι προσαγωγές για τα επεισόδια με μολότοφ έξω από το ΑΠΘ
Στο νοσοκομείο αστυνομικός
Συνεχίζονται οι προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το ΑΠΘ
Tις 309 έφτασαν οι προσαγωγές των ατόμων για τα σοβαρά επεισόδια με ρίψεις μολότοφ που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (7.2) έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με απολογισμό έναν αστυνομικό τραυματία και σημαντικές φθορές σε τρία σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Μέχρι στιγμής καμία από τις προσαγωγές για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ δεν μετατράπηκε σε σύλληψη, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Με το πρώτο φως της ημέρας συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης καθάρισαν τους γύρω από το ΑΠΘ δρόμους, όπως και την οδό Εγνατία, προκειμένου να αποκατασταθεί και πάλι η κυκλοφορία των οχημάτων.
Τι γνωρίζουμε για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ
Σύμφωνα με το thestival.gr, κουκουλοφόροι βγήκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πέταξαν βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν εγκατεστημένη στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Εγνατία. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, μία δεύτερη ομάδα ατόμων που βρισκόταν εντός του πανεπιστημιακού campus εκτόξευε βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παραταγμένες στην οδό Εγνατία. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων, ενώ επιστρατεύτηκε και το όχημα εκτόξευσης νερού.
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από έκρηξη βόμβας μολότοφ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σε αρκετά αυτοκίνητα προκλήθηκαν φθορές από τις αυτοσχέδιες βόμβες των κουκουλοφόρων. Ένα όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Στην αρχή των επεισοδίων οι νεαροί πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων και τους χρησιμοποίησαν ως οδοφράγματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στο φως
Τι εξετάζουν οι αρχές για τα αίτια της τραγωδίας
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στο νησί μετά από καβγά έξω από μίνι μάρκετ
Ο 37χρονος συνελήφθη αφού παρουσιάστηκε λίγο αργότερα στις Αστυνομικές Αρχές
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται
Αυτοψία του προέδρου του ΟΑΣΠ στο σημείο της τραγωδίας
Το πόρισμα του Δήμου για τα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα
«Έχεις πιει ξίδια και θες να μη σε πιάσουν; No police ρόφημα», έλεγε χαρακτηριστικά η διαφήμιση
Στους έξι οι νεκροί του τραγικού δυστυχήματος
Με την ανάσυρση των δύο τελευταίων σορών ολοκληρώθηκε η επιχείρηση στα ερείπια του κτιρίου
«Για την ακρίβεια μας πίνει και το αίμα με το καλαμάκι» πρόσθεσε ο πρώην βουλευτής
Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας με τους έξι νεκρούς
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε το πώς κανονίστηκε η χειμαρρώδης κουβέντα με τον τραγουδιστή
«Εξετάζεται η αλληλουχία έκρηξης, φωτιάς, κατάρρευσης»
35 άτομα φτάνουν καθημερινά στο νοσοκομείο
«Τη φωτογραφία την έστειλε για να του επιβεβαιώσει ότι είναι εδώ» λέει ο κ. Γλύκας
Ακολουθώντας τις Κινητές Ομάδες Υγείας στα απομακρυσμένα χωριά στη Β. Ελλάδα, εκεί όπου η απόσταση από το ΕΣΥ μετριέται σε χιλιόμετρα και η εμπιστοσύνη στους θεσμούς χτίζεται πόρτα πόρτα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας στην οδό Λυσικράτους
Τραγωδία δίχως τέλος στη Λυσικράτους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.