- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κινητοποιήσεις αγροτών: Άνοιξε ξανά το αεροδρόμιο του Ηρακλείου
Μεταφορά του μπλόκου στον ΒΟΑΚ
Άνοιξε ξανά το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, μεταφορά του μπλόκου στον ΒΟΑΚ ανακοίνωσαν οι αγρότες
Τον τερματισμό της κατάληψης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» που ξεκίνησε χθες, Δευτέρα, αποφάσισαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ανωγείων, Βασίλης Μανουράς.
«Αποχωρούμε ειρηνικά και μεταφερόμαστε στον ΒΟΑΚ, όπου θα συνεδριάσουμε και θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε» ανακοίνωσε ο κ. Μανούρας σε δηλώσεις μαζί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλη Βλατάκη, που βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να συζητήσει με τους αγρότες.
Λόγω της κατάληψης, τη Δευτέρα ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις (δύο εσωτερικού και μια εξωτερικού), 10 πτήσεις αναχώρησαν με καθυστέρηση με μεγαλύτερη τις 5 ώρες ενώ 11 αεροπλάνα προσγειώθηκαν με καθυστέρηση. Παράλληλα μέχρι και τις 11 σήμερα, επηρεάζονται οι αναχωρήσεις από το Ηράκλειο και τρεις αφίξεις. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αυτή την περίοδο στο Ηράκλειο εξυπηρετούνται κατά μέσο όρο 40 πτήσεις την ημέρα.
Την ίδια ώρα κανονικά συνεχίζονται, προς το παρόν τουλάχιστον, οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», στο οποίο βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι που ζητούν να πληρωθούν με «τεχνική λύση».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Αστυνομία τονίζει ότι οι δυνάμεις της ενήργησαν με ήπια και θεσμοθετημένα μέσα
Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο οδηγός του λεωφορείου
Ομολόγησε μέσω TikTok ο ένας εκ των δύο δραστών που τον μαχαίρωσαν
Έπεσε η αυλαία στη δίκη για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη
Πώς γράφτηκε το πρώτο τηλεοπτικό θρίλερ της Ελλάδας
Πώς τον εντόπισε το «ελληνικό FBI»
Οι πρώτες πληροφορίες για τον λόγο του τσακωμού
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
Ενοχλημένος για τα δημοσιεύματα σχετικά με το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο διαμέρισμά του
Διακινούσε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης μέσω διαδικτύου
Το θύμα υποστηρίζει ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με κανέναν
Αναλάμβαναν χτυπήματα «κατά παραγγελία»
Οκτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Μεταφορά του μπλόκου στον ΒΟΑΚ
Το περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή και οικολογική διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Η εικόνα από τα αγροτικά μπλόκα σήμερα
Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.