Κοινωνια

Υδραυλικός πήγε να ξεβουλώσει την αποχέτευση στο κρατητήριο του ΑΤ Κυψέλης και βρήκε 9 όπλα

Ερευνάται αν έχουν ευθύνη αστυνομικοί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υδραυλικός πήγε να ξεβουλώσει την αποχέτευση στο κρατητήριο του ΑΤ Κυψέλης και βρήκε 9 όπλα
Υδραυλικός πήγε να ξεβουλώσει την αποχέτευση στο κρατητήριο του ΑΤ Κυψέλης και βρήκε 9 όπλα © Glomex

Υδραυλικός πήγε να ξεβουλώσει την αποχέτευση στο κρατητήριο του ΑΤ Κυψέλης και βρήκε 9 όπλα

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2.12) στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, όταν υδραυλικός που κλήθηκε για να αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αποχέτευση των κρατητηρίων, βρέθηκε μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα», ο τεχνικός που κλήθηκε επειδή η τουαλέτα στο ΑΤ Κυψέλης υπερχείλιζε, εντόπισε μέσα στη σωλήνα εννέα πιστόλια διαφορετικών διαμετρημάτων, γεγονός που προκάλεσε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.

Η εύρεση των όπλων έχει προκαλέσει πλήρη κινητοποίηση, με την ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει τόσο ποινική όσο και διοικητική έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθεί πώς κατέληξε το οπλισμός στην αποχέτευση και εάν σχετίζεται με δραστηριότητες κρατουμένων ή άλλων προσώπων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY