Κοινωνια

Κορωπί: Πέθανε ο 22χρονος που κατάπιε αμάσητο μπέργκερ

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 22χρονος δεν κατάερε να κρατηθεί στη ζωή
Κορωπί: Πέθανε ο 22χρονος που κατάπιε αμάσητο μπέργκερ © Star

Κορωπί: Πέθανε ο 22χρονος που κατάπιε αμάσητο μπέργκερ - Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Πέθανε ο 22χρονος από το Κορωπί που κατάπιε αμάσητο μπέργκερ κατά τη διάρκεια εξόδου με την παρέα του. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 22χρονος ήταν με την παρέα του όταν επιχείρησε να φάει ολόκληρο το μπέργκερ με συνέπεια να φράξουν οι αεραγωγοί του και για δύο λεπτά να μην λαμβάνει οξυγόνο. Ο πατέρας του διαψεύδει ότι ο γιος τους συμμετείχε σε challenge το οποίο «όριζε» να φάει ολόκληρο και αμάσητο ένα μπέργκερ. Φίλοι του περιέγραψαν ότι «ο Μάκης βρισκόταν στο τραπέζι τρώγοντας, όταν ξαφνικά σηκώθηκε και βγήκε τρέχοντας έξω. Στην αρχή όλοι νομίζαμε ότι αστειεύεται, μέχρι τη στιγμή που τον είδαμε να χτυπά την πλάτη του στην κολόνα, προσπαθώντας να απομακρύνει την τροφή από τους αεραγωγούς του». 

Μάλιστα, ένα άτομο από την παρέα, που είναι ναυαγοσώστης, έσπευσε να του δώσει πρώτες βοήθειες, όμως, δεν του έγινε η λαβή Heimlich.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Γεννηματάς», όπου εισήχθη στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί, είχαν προκληθεί σοβαρές βλάβες σε ζωτικά όργανα. Σήμερα (20.11), ο 22χρονος δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY