- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάρισα: Το φουλάρι που φορούσε πιάστηκε στους κυλίνδρους και έπνιξε την ιδιοκτήτρια φούρνου
Νέες μαρτυρίες για τον θάνατό της - Μητέρα δύο παιδιών η 49χρονη
Λάρισα: Το φουλάρι που φορούσε πιάστηκε στους κυλίνδρους και έπνιξε την ιδιοκτήτρια φούρνου -Μητέρα δύο παιδιών η 49χρονη
Συγκλονίζει το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (13.11) στο Δαμάσι Λάρισας, όπου μια 49χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στον φούρνο της. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, φαίνεται να εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα ζυμώματος την ώρα που το καθάριζε, όταν το φουλάρι που φορούσε μπλέχτηκε στους μηχανισμούς με αποτέλεσμα να την πνίξει.
Η 49χρονη ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στον φούρνο, με πελάτες που πήγαν και είδαν τι έγινε να καλούν σε βοήθεια. Δυνάμεις του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν την άτυχη γυναίκα στη ζωή.
Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι η 49χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών και βοηθούσε την αδελφή της, η οποία απουσίαζε εκείνη την ώρα από τον φούρνο, ενώ πρόσφατα είχε πεθάνει η μητέρα της.
Τι είπε η γυναίκα που βρήκε νεκρή τη 49χρονη μέσα στον φούρνο
Μιλώντας στο tirnavospress,η γυναίκα που εντόπισε νεκρή τη 49χρονη και έσπευσε να ζητήσει βοήθεια είπε ότι γύρω στις 18:15 πήγε να πάρει κουλούρια από τον φούρνο, όμως δεν υπήρχε τίποτα. «Προχώρησα προς τα μέσα και είδα τη Ζωή να βρίσκεται γονατιστή μπροστά σε ένα μηχάνημα. Κάθε πρωί το καθάριζε όσο ήταν σε λειτουργία», πρόσθεσε.
Συνεχίζοντας την περιγραφή της, η γυναίκα είπε: «Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Φοβήθηκα και βγήκα έξω να φωνάξω βοήθεια». Εκείνη την ώρα πήγαινε στον φούρνο ένας άνδρας, ο οποίος τη βοήθησε να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ, όμως δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει η 49χρονη.
«Φορούσε ένα φουλάρι στον λαιμό και πιάστηκε στους κυλίνδρους, έγινε θηλιά»
Ιδιοκτήτης γειτονικού φούρνου μίλησε στον ANT1, λέγοντας ότι η άτυχη γυναίκα πνίγηκε από ένα φουλάρι που φορούσε στον λαιμό.
«Είχε τελειώσει την παραγωγή και καθάριζε το μηχάνημα. Φορούσε ένα φουλάρι στον λαιμό. Κατά περίεργο τρόπο, η πλαστική (σ.σ.: μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού) πήρε μπρος και πιάστηκε το φουλάρι στους κυλίνδρους. Μπορώ να πω ότι έγινε θηλιά στον λαιμό της», ανέφερε ο κ. Λεωνίδας, μεταφέροντας πληροφορίες που έμαθε από τον κουνιάδο της 49χρονης.
Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Δαμασίου Τυρνάβου στις 12:00 το μεσημέρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των δύο επιβαινόντων
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 19 και 20 ετών
Ο 30χρονος διώκεται επιπλέον για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών
Ο ανήλικος κατέληξε στο νοσοκομείο
Το θέμα τους είναι ή η αντικυβερνητική ατζέντα ή η διάψευση των ιδεοληψιών ή που ο κόσμος προχωράει, αλλάζει και εξελίσσεται χωρίς να τους ζητά την άδεια ή η ανάγκη για γκρίνια. Ή όλα αυτά παρέα.
Ζημιά άνω των 3.000.000 στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες
Τα κατασχεμένα όπλα θα εξεταστούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος
Απολογούνται σήμερα οι γονείς
Ο 30χρονος φέρεται να σκότωσε τον 67χρονο με κατσαβίδι
Αύριο στον εισαγγελέα οι γονείς του κοριτσιού
Όσα έγιναν έξω από καφετέρια στις Αρχάνες
Οι πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα
Το όχημα του καρφώθηκε σε φορτηγό
Κρατούσε την ανήλικη στο σπίτι του και δεν της επέτρεπε να βγει έξω
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
Σφαίρα κατέληξε σε μπαλκόνι σπιτιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.