- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νεκρός ο 42χρονος που είχε κατηγορηθεί για τον θάνατό του Γιώργου Καραϊβάζ - Η ανάρτηση της συζύγου του
«Ο θάνατος πονά τόσο πολύ που ξεσκίζει τα σωθικά», έγραψε η Στάθα Καραϊβάζ Αλεξανδροπούλου
Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 42χρονου, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε σε μια ανάρτηση
Άγνωστοι δολοφόνησαν το βράδυ του Σάββατου, 1 Νοεμβρίου, σε ξενοδοχείο κοντά στην Αράχωβα τον Γιάννη Λάλα, που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.
Ο 42χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από πυροβολισμούς μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ ενώ μαζί με τον Λάλα ήταν και μια γυναίκα, που ειδοποίησε την Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι ο Λάλας είχε αθωωθεί από το δικαστήριο για την δολοφονία του Καραϊβάζ λόγω αμφιβολιών.
Επίσης σημειώνεται ότι ο 42χρονος τον περασμένο Μάιο είχε γλυτώσει από δολοφονική επίθεση που έγινε εις βάρος του έξω από το σπίτι του στα Άνω Λιόσια.
Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσω της οποίας εξέφρασε τα δικά της συναισθήματα και προσπαθώντας να στείλει ένα μήνυμα ενότητας.
«Ο θάνατος πονά, τόσο πολύ που ξεσκίζει τα σωθικά . Πριν μια ώρα έμαθα ότι σκότωσαν τον φερόμενο ως δολοφόνο του Γιώργου μου, του Γιωργούκου μου, προσπαθώ να καταλάβω το πως νιώθω, μ έπιασε μια τρεμούλα μου κόπηκαν τα πόδια είναι σαν να ξαναζώ τη δολοφονία του Γιώργου μου όλα γυρνούν στο κεφάλι μου, σαν να ξαναζώ την παραζάλη εκείνου του μεσημεριού που ακροβατούσα ανάμεσα στο χάος και στη απέραντη θλίψη . Εγώ θα πω εάν ήταν αυτός που πήρε τη ζωή του Γιώργου μου ας τον συγχωρήσει ο Θεός. Αλίμονο ο Γιώργος μου δεν γυρίζει πίσω τι δεν θα έδινα θα ερχόταν έστω για λίγο . Ο Θάνατος δεν λύνεται με θάνατο. Γιώργο μου , μου λείπεις και σ αγαπώ πολύ , τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα , χωρίς την αγάπη σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Στάθα Καραϊβάζ Αλεξανδροπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σχέση των Ελλήνων πολιτών με την ιδιωτικότητα
Δύσκολη κατάσταση σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών
«Τα ύψη βροχής στη Δυτική Αττική εξηγούν τις πλημμύρες» εξηγεί ο Θ. Κολυδάς
Πλημμύρισαν σπίτια - Τι λέει ο δήμαρχος
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα σπίτια και εμπόδια σε δρόμους
Νωρίτερα είχε διακοπή η κυκλοφορία σε τμήμα της
Κλειστοί δρόμοι από τις κατολισθήσεις
Μηνύματα στους κατοίκους να απομακρυνθούν από υπόγεια και ισόγεια - Δείτε βίντεο
Δύο οχήματα με πλάστες πινακίδες στο επίκεντρο των ερευνών
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 13 Αυγούστου 2024
Έρευνες, αντιφάσεις και ένα αίνιγμα χωρίς τέλος
Στα αιτήματά τους περιλαμβάνεται η άμεση καταβολή καθυστερούμενων ενισχύσεων και αποζημιώσεων
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Τι υποστηρίζει ο κτηνίατρος για την απαγωγή του
Δεκάδες μπλόκα από τους αστυνομικούς στη Δυτική Ελλάδα για τον εντοπισμό τους
Για κάθε ευχή που πραγματοποιείς, ο ΟΠΑΠ κάνει πραγματικότητα άλλη μία
Οι δρόμοι κατεβάζουν λάσπη
«Έπιασα το τιμόνι και προσπάθησα να πατήσω φρένο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.