- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φοινικούντα Μεσσηνίας: Συγγενής του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ δηλώνει ο νεαρός που παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ
Παρουσία του δικηγόρου του
Φοινικούντα Μεσσηνίας: Συγγενής του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ δηλώνει ο νεαρός που παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ
Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών που θεωρούν πως έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος σχετικά με τον δράστη του διπλού φονικού στη Φοινικούντα Μεσσηνίας.
Νωρίτερα σήμερα, παρουσιάστηκε αυθορμήτως στα γραφεία του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΕΛ.ΑΣ. στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ένας νεαρός, που δηλώνει συγγενής του δολοφονηθέντος Κώστα Τομαρά. Παρουσία του δικηγόρου του, πήγε στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών, όπου παραμένει εως και αυτή την ώρα, με το περιεχόμενο των όσων λέει να παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Οι αστυνομικοί, βρίσκονταν ένα βήμα πριν από τις συλλήψεις και η εμφάνιση του νεαρού αγοριού, «φρέναρε» τις προγραμματισμένες εξελίξεις.
Σύμφωνα πάντως με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο νεαρός έχει εμφανιστεί προκειμένου να δώσει κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τον βίο του συγγενή του Κώστα Τομαρά. Σε λίγη ώρα, θα γίνει γνωστό εάν ο νεαρός θα κατηγορηθεί για την υπόθεση ή εάν δεν έχει καμία εμπλοκή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έπεσα σε σκουληκότρυπα και μ’ έστειλε στον Βόλο στα 70s; «Όχι, βρε κουτό», άκουσα τη φωνή του Διονύση του Σαββόπουλου μέσα στο κεφάλι μου. «Είναι η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει...»
Τα Παιδικά Χωριά SOS ανέλαβαν την μίσθωση του σπιτιού που μένουν τα παιδιά της 39χρονης
Το χρονικό και η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη
Αρνείται ότι έχει εμπλοκή στο έγκλημα
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας
Καθοριστικά τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια
Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού
Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στα αμάξια
Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο φερόμενος αρχηγός
Συνεχίζεται το θρίλερ για τη διπλή δολοφονία
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο
Στον έναν επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η οικογένεια του καθηγητή εκφράζει την ικανοποίησή της για την έκβαση της υπόθεσης
Οι Αρχές θεωρούν τον 65χρονο Ιταλό βασικό ύποπτο
Τα δύο θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο 26χρονος είχε πυροβοληθεί με αεροβόλο
Η 54χρονη μητέρα του 26χρονου βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.