- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 45χρονη οδηγός της Porsche
Tι ισχυρίστηκε στην απολογία της
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 45χρονη οδηγός της Porsche
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία της στην 3η ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 45χρονη που κατηγορείται ότι προκάλεσε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Porche και εγκατέλειψε δύο τραυματίες, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.
Μετά από πολύωρη διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας ομόφωνα αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερη, υπό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, της στέρησης άδειας ικανότητας οδήγησης με ταυτόχρονη απαγόρευση οδήγησης οποιουδήποτε οχήματος και καταβολής εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ.
Η 45χρονη κατηγορείται για ένα κακούργημα και τα τρία πλημμελήματα, Συγκεκριμένα, διώκεται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, κίνδυνος για άνθρωπο και είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη από τον υπαίτιο οδηγό του τόπου όπου συνέβη οδικό τροχαίο ατύχημα με σωματική βλάβη και οδήγηση υπό την επίδραση ναρκωτικών (πράξη που φέρεται να συνδέεται με τη λήψη ηρεμιστικού φαρμάκου, την οποία ομολόγησε).
Αρνήθηκε τις κατηγορίες
Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν έτρεχε και ότι δεν έκανε κόντρες με άλλο όχημα, όπως προέκυψε από μαρτυρία διερχομένων. Η 45χρονη ρωτήθηκε εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ναρκωτική ουσία. Η ίδια απάντησε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά είχε πάρει ένα ηρεμιστικό χάπι όταν πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν σε σοκ. Υποστήριξε ότι δεν είδε κανένα αυτοκίνητο, κανέναν τραυματία και ότι «σκοτείνιασαν» όλα και δεν είχε ορθή αντίληψη του χώρου.
«Ευτυχώς σώθηκαν τα παιδιά» φέρεται να είπε για τους δύο νεαρούς τραυματίες.
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών
Στο μεταξύ, οι δύο τραυματίες, επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το πολυτελές όχημα που οδηγούσε η 45χρονη, εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ- η 26χρονη οδηγός σε ΜΕΘ και ο 28χρονος φίλος της σε απλή κλίνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό
Πρώην ιδιοκτήτης δύο ποδοσφαιρικών ομάδων στη Βόρεια Ελλάδα
Ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του - Έσπασε την τζαμαρία και εισέβαλε στην αίθουσα
Στην τελική ευθεία η υπόθεση της διπλής δολοφονίας
Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Βίντεο από τη δράση τους
Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται κατά διαστήματα
Η μητέρα του τον εντόπισε νεκρό στο κρεβάτι του
Μια υπόθεση προκάλεσε έντονη συζήτηση γύρω από την έμφυλη βία και την ψυχική υγεία
Πώς έγινε το ατύχημα
Οι αγρότες έστειλαν λίστα με τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση
Οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν
Η δήλωση Μητσοτάκη μετά το «όχι» των αγροτών για συνάντηση αύριο
«Στο παρελθόν έχει εξαφανιστεί δύο φορές»
Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.