- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία - Είναι μπερδεμένος, δεν γνωρίζει για τη μεταμόσχευση
Βγήκε από τη ΜΕΘ και άρχισε να μιλάει και να τρώει
Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία - Είναι μπερδεμένος, δεν γνωρίζει για τη μεταμόσχευση
Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα από το Τορίνο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 15χρονος από το Μέτσοβο που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, έπειτα από θερμοπληξία που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.
Ο πατέρας του παιδιού είπε πως πλέον μιλάει και τρώει ενώ ο γιατρός που τον παρακολουθεί δήλωσε στον ALPHA πως θα πάρει σύντομα εξιτήριο. «Δόξα τω Θεώ πάμε καλά. Βγήκαμε από την Εντατική, είμαστε στο δωμάτιό μας. Το παιδί άρχισε να μιλάει, να τρώει. Δόξα τω Θεό. Όλα καλά, όλα καλά», είπε ο πατέρας του 15χρονου Δημήτρη. Το παιδί αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Ο έφηβος έκανε μεταμόσχευση και όταν άνοιξε τα μάτια του «ήταν η γυναίκα μου εκεί, ρώτησε πού είναι ο μπαμπάς, είπε και άλλα λογάκια αρκετά». Ο πατέρας ευχαρίστησε «όλη την κοινωνία, την πολιτεία στην Ελλάδα που με βοήθησε και ηθικά και πρακτικά» καθώς επίσης και το παιδί που έδωσε ζωή στον γιο του με τον θάνατό του: «θα ήθελα να ευχαριστήσω το αγγελούδι αυτό που έδωσε ζωή στο δικό μου παιδί. Τι να πω; Είμαι συγκινημένος».
Είπαν στον Δημήτρη ότι είχε ένα θέμα και «είναι λίγο μπερδεμένος», ωστόσο δεν γνωρίζει για τη μεταμόσχευση. «Χάρη στις προσευχές όλης της κοινωνίας, όλης της Ελλάδας, δόξα τω Θεό είμαστε καλά. Πίστη στο Θεό, τίποτα άλλο. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κανένα βοήθημα, κανένα σωληνάκι, τίποτα. Όπως ακριβώς το είπατε: θαύμα», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξετάζεται εάν συνέλλεγε πληροφορίες για λογαριασμό του Ιράν
Ο 38χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του
«Οι αρχές δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για ατύχημα» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
«Τη χτυπούσε με κλωτσιές, σίδερα και ξύλα»
Βρισκόταν στο σπίτι μαζί με φίλους της - Συνελήφθη η μητέρα της
Τι υποστήριξε ο 38χρονος και τι εκτιμά ο ιατροδικαστής
Πέρασε (και) κόκκινο
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ενώ την είχε ακινητοποιήσει
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια
Τι υποστήριξε ο 38χρονος - Τι λένε γείτονες του ζευγαριού
«Υπόσχεση σου δίνω ότι δεν θα κουραστώ ποτέ» σημειώνει απευθυνόμενη στην κόρη της, Μάρθη
Ξεκινήστε να βάζετε τα όριά σας, να προστατεύετε τα δικά σας θέλω, κι ας αντιμετωπίσετε αρχικά κάποια αντίδραση σ’ αυτή την αλλαγή σας
Με πλακάτ, φωτογραφίες των θυμάτων και συγκίνηση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στα συλλαλητήρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.