- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χαλκιδική: Πέθανε η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγάκι - Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καβγά
Έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή από τις αρχές Απριλίου
Χαλκιδική: Πέθανε η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγάκι - Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καβγά
Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα (14.06) η 46χρονη αστυνομικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών που τον περασμένο Απρίλιο είχε τραυματιστεί σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας από διερχόμενο φορτηγάκι, κοντά στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής.
Το τελευταίο διάστημα η άτυχη γυναίκα, είχε διαγνωστεί με ηπατική ανεπάρκεια και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, όπου και πέθανε σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα ήταν μέρος πληρώματος περιπολικού, που κατά τη διάρκεια περιπολίας λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου, βρέθηκε μπροστά σε επεισόδιο ανάμεσα σε δύο νεαρούς οδηγούς, έναν 26χρονο και έναν 33χρονο, στο 41ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών - Σάρτης.
Πώς είχε συμβεί η τραγωδία στη Χαλκιδική
Η αστυνομικός κι ένας συνάδελφός της πήγαν να μεσολαβήσουν και να χωρίσουν τους δύο οδηγούς, που έχοντας ακινητοποιήσει τα οχήματά τους στην άκρη του οδοστρώματος, πιάστηκαν στα χέρια. Τη στιγμή εκείνη πέρασε από το σημείο το μοιραίο φορτηγάκι, με οδηγό έναν εξηνταδυάχρονο ψαρά και παρέσυρε τον 33χρονο άντρα και την αστυνομικό.
Ο πρώτος έχασε επιτόπου τη ζωή του, ενώ η δεύτερη διακομίστηκε βαριά τραυματισμένη αρχικά στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα στα άκρα. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», όπου έγινε επέμβαση συρραφής του τραύματος στον δεξιό οφθαλμό και στη συνέχεια στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου εισήχθη αμέσως σε ΜΕΘ, και έπειτα στην εντατική του «Ιπποκρατείου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Τι ακριβώς συνέβη και πού εντός του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να πέσει το ταβάνι στο κεφάλι 45χρονης
Υπάρχει παρέα ανηλίκων με βαρύ παρελθόν που δρα στην πόλη;
Οι πρώτες πληροφορίες
Ζημιές στο αεροδρόμιο, έπεσαν δέντρα, έσπασαν τζαμαρίες
Η Ευαγγελία Μυλωνάκη-Σαράκα έχει ύψος 1.58 μ., είναι 55 κιλά, έχει καστανά καρέ μαλλιά και καστανά μάτια
Η πανελλαδική επιτροπή απέρριψε την πρόταση διεξαγωγής συλλαλητηρίου στην Αθήνα
Τα ευρήματα από την έρευνα στο σπίτι του
Συγκλονισμένη η Βιάννος από τον τραγικό θάνατό του
Καταθέτουν ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι
Οι πρώτες πληροφορίες
Ο 24χρονος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.
Από τη φερόμενη αιμομικτική σχέση έχει προκύψει ένα μωρό
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των δυο ηλικιωμένων
Απολογήθηκε επί τέσσερις ώρες
Παγιδεύτηκαν στις πτέρυγες, καταπλακώθηκαν από σίδερα και μπετά
Ελεύθεροι υπό όρους οι τρεις κατηγορούμενοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.