- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τζάνειο: Με πολυοργανική ανεπάρκεια η 62χρονη – Άφαντος παραμένει ο νοσηλευτής
Πληροφορίες ότι επικοινώνησε με την οικογένειά του και θα παρουσιαστεί στην Αστυνομία
Τζάνειο Νοσοκομείο: Η κατάσταση της 62χρονης και τα νεότερα για τον νοσηλευτή
Σε κρίσιμη κατάσταση και με πολυοργανική ανεπάρκεια νοσηλεύεται η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το Mega, η 62χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Τζανείου και έχει υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια, καθώς υπολειτουργούν τα νεφρά και η καρδιά, ενώ δεν λειτουργούν πνεύμονες και εγκέφαλος. Ο νοσηλευτής δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επικοινωνήσει με πρόσωπα της οικογένειάς του.
Τζάνειο: «Δεν έγινε λάθος διαδικασία, αλλά έπρεπε να γίνει ένας λεπτομερής έλεγχος»
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο, Δημήτρης Σιδέρης, μιλώντας στο ΕΡΤ News, έκανε λόγο για «τραγικό ανθρώπινο λάθος» που οδήγησε την άτυχη γυναίκα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Επιπλέον, σημείωσε πως στη διαδικασία δεν έγινε λάθος, όμως «θα έπρεπε να έχει γίνει ένας έλεγχος πιο λεπτομερής».
Αναφερόμενος στον νοσηλευτή που έκανε το λάθος, σημείωσε πως ήταν «η κακιά ώρα, όμως δεν πρέπει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των ασθενών στους εργαζόμενους των νοσοκομείων και το ΕΣΥ».
Ο κ. Σιδέρης δεν παρέλειψε, μάλιστα, να πει ότι είναι ένας νέος άνθρωπος, 30 ετών, και εξαιρετικός στη δουλειά του, ενώ επιβεβαίωσε πως την ημέρα που συνέβη το λάθος ενημέρωσε ο ίδιος τη Διευθύνουσα για το περιστατικό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Ο νοσηλευτής, ο οποίος καταζητείτο, επικοινώνησε τελικά χθες, Κυριακή (08.06.2025), με την οικογένειά του και σύντομα θα παρουσιαστεί στην Αστυνομία.
Υπενθυμίζεται πως στο υπουργείο Υγείας αναμένουν το πόρισμα του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία για να διαπιστώσουν σε ποια σημεία παραβιάστηκε το πρωτόκολλο, ενώ παρέμβαση για αυστηροποίηση της διαδικασίας προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η οικογένεια της ασθενούς έχει υποβάλει μήνυση, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς γράφτηκε το πρώτο τηλεοπτικό θρίλερ της Ελλάδας
Πώς τον εντόπισε το «ελληνικό FBI»
Οι πρώτες πληροφορίες για τον λόγο του τσακωμού
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
Ενοχλημένος για τα δημοσιεύματα σχετικά με το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο διαμέρισμά του
Διακινούσε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης μέσω διαδικτύου
Το θύμα υποστηρίζει ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με κανέναν
Αναλάμβαναν χτυπήματα «κατά παραγγελία»
Οκτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Μεταφορά του μπλόκου στον ΒΟΑΚ
Το περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή και οικολογική διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Η εικόνα από τα αγροτικά μπλόκα σήμερα
Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη
Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΤΕΕΜ
«Αυτό που είδατε ήταν η αγανάκτηση του Κρητικού κτηνοτρόφου»
Στο σημείο επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες
Το χρονικό του περιστατικού
Η απόφαση του Εφετείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.