Βόλος: Έστησε καρτέρι στην πρώην σύντροφό του έξω από το νηπιαγωγείο του παιδιού τους
Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο - 34χρονος φέρεται να απειλούσε την πρώην σύντροφό του έξω από το νηπιαγωγείο του παιδιού τους
Έξω από το νηπιαγωγείο του παιδιού τους στον Βόλο περίμενε την πρώην σύντροφό του 34χρονος, απευθύνοντάς της απειλές ότι θα τη σκοτώσει.
Σύμφωνα με το gegonota.news, το περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Μαΐου, έξω από το νηπιαγωγείο όπου φοιτά το παιδί, στο κέντρο του Βόλου. Ο 34χρονος και η πρώην σύντροφός του είχαν επιστρέψει από το Εφετείο Λάρισας, όπου εκδικαζόταν υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων. Ο κατηγορούμενος, συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, μετέβη στο νηπιαγωγείο, προκειμένου, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, να διαπιστώσει αν η πρώην σύντροφός του είχε επιστρέψει εγκαίρως από τη Λάρισα για να παραλάβει το παιδί. Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στο σημείο η μητέρα του παιδιού, συνοδευόμενη από στενή της φίλη, η οποία την είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητό της.
Βόλος: Το περιστατικό έξω από το νηπιαγωγείο
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στο δικαστήριο, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, την πλησίασε ο πρώην σύντροφός της και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα χυδαίες εκφράσεις. Η ίδια κατευθύνθηκε προς την είσοδο του νηπιαγωγείου για να παραλάβει το παιδί και ζήτησε από τη φίλη της να παραμείνει στο αυτοκίνητο. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 34χρονου για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.
Η φίλη της παθούσας κατέθεσε ότι μόλις πλησίασε τον κατηγορούμενο, εκείνος έβγαλε το κινητό του και άρχισε να καταγράφει σε βίντεο την ίδια και το αυτοκίνητό της, γελώντας ειρωνικά. Όταν εκείνη του επεσήμανε ότι η βιντεοσκόπηση ήταν παράνομη, εκείνος απάντησε, συνεχίζοντας να γελά, πως όχι μόνο την καταγράφει, αλλά και την ηχογραφεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gegonota.news, ο 34χρονος ισχυρίστηκε πως δεν πλησίασε απειλητικά, αλλά παρέμεινε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το νηπιαγωγείο, με σκοπό να διαπιστώσει αν η πρώην σύντροφός του θα παραλάμβανε το παιδί. Υποστήριξε πως πλησίασε μόνο για να ελέγξει αν υπήρχε παιδικό κάθισμα στο όχημα, καθώς η πρώην σύντροφός του τον είχε κατηγορήσει στο παρελθόν ότι δεν μεριμνά για την ασφάλεια του παιδιού.
Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι υποστήριξε ο 38χρονος και τι εκτιμά ο ιατροδικαστής
Πέρασε (και) κόκκινο
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ενώ την είχε ακινητοποιήσει
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια
Τι υποστήριξε ο 38χρονος - Τι λένε γείτονες του ζευγαριού
«Υπόσχεση σου δίνω ότι δεν θα κουραστώ ποτέ» σημειώνει απευθυνόμενη στην κόρη της, Μάρθη
Ξεκινήστε να βάζετε τα όριά σας, να προστατεύετε τα δικά σας θέλω, κι ας αντιμετωπίσετε αρχικά κάποια αντίδραση σ’ αυτή την αλλαγή σας
Με πλακάτ, φωτογραφίες των θυμάτων και συγκίνηση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στα συλλαλητήρια
«Τα έθαψα ο ίδιος» είπε στις αρχές
Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις
«Δεν θα παραιτηθούμε μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί μας» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023»
Το μήνυμά της από το τρισάγιο στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Μαζική συμμετοχή πολιτών στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα
Πολίτες σταματούν στο σημείο για να αφήσουν λουλούδια - Δείτε εικόνες
Ο νεαρός άνδρας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και τραυματίστηκε θανάσιμα
«Τόσο καιρό δεν κοιμόταν σε παγκάκι...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.