Βόλος: Έστησε καρτέρι στην πρώην σύντροφό του έξω από το νηπιαγωγείο του παιδιού τους
Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο - 34χρονος φέρεται να απειλούσε την πρώην σύντροφό του έξω από το νηπιαγωγείο του παιδιού τους
Έξω από το νηπιαγωγείο του παιδιού τους στον Βόλο περίμενε την πρώην σύντροφό του 34χρονος, απευθύνοντάς της απειλές ότι θα τη σκοτώσει.
Σύμφωνα με το gegonota.news, το περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Μαΐου, έξω από το νηπιαγωγείο όπου φοιτά το παιδί, στο κέντρο του Βόλου. Ο 34χρονος και η πρώην σύντροφός του είχαν επιστρέψει από το Εφετείο Λάρισας, όπου εκδικαζόταν υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων. Ο κατηγορούμενος, συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, μετέβη στο νηπιαγωγείο, προκειμένου, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, να διαπιστώσει αν η πρώην σύντροφός του είχε επιστρέψει εγκαίρως από τη Λάρισα για να παραλάβει το παιδί. Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στο σημείο η μητέρα του παιδιού, συνοδευόμενη από στενή της φίλη, η οποία την είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητό της.
Βόλος: Το περιστατικό έξω από το νηπιαγωγείο
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στο δικαστήριο, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, την πλησίασε ο πρώην σύντροφός της και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα χυδαίες εκφράσεις. Η ίδια κατευθύνθηκε προς την είσοδο του νηπιαγωγείου για να παραλάβει το παιδί και ζήτησε από τη φίλη της να παραμείνει στο αυτοκίνητο. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 34χρονου για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.
Η φίλη της παθούσας κατέθεσε ότι μόλις πλησίασε τον κατηγορούμενο, εκείνος έβγαλε το κινητό του και άρχισε να καταγράφει σε βίντεο την ίδια και το αυτοκίνητό της, γελώντας ειρωνικά. Όταν εκείνη του επεσήμανε ότι η βιντεοσκόπηση ήταν παράνομη, εκείνος απάντησε, συνεχίζοντας να γελά, πως όχι μόνο την καταγράφει, αλλά και την ηχογραφεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gegonota.news, ο 34χρονος ισχυρίστηκε πως δεν πλησίασε απειλητικά, αλλά παρέμεινε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το νηπιαγωγείο, με σκοπό να διαπιστώσει αν η πρώην σύντροφός του θα παραλάμβανε το παιδί. Υποστήριξε πως πλησίασε μόνο για να ελέγξει αν υπήρχε παιδικό κάθισμα στο όχημα, καθώς η πρώην σύντροφός του τον είχε κατηγορήσει στο παρελθόν ότι δεν μεριμνά για την ασφάλεια του παιδιού.
Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Γιατί η Νικολέτα Π. δολοφόνησε τη Θεοδώρα Πασπαλά
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο ένας δεν είχε καν δίπλωμα
Δείτε αναλυτικά τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Τι ακριβώς συνέβη και πού εντός του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να πέσει το ταβάνι στο κεφάλι 45χρονης
Υπάρχει παρέα ανηλίκων με βαρύ παρελθόν που δρα στην πόλη;
Οι πρώτες πληροφορίες
Ζημιές στο αεροδρόμιο, έπεσαν δέντρα, έσπασαν τζαμαρίες
Η Ευαγγελία Μυλωνάκη-Σαράκα έχει ύψος 1.58 μ., είναι 55 κιλά, έχει καστανά καρέ μαλλιά και καστανά μάτια
Η πανελλαδική επιτροπή απέρριψε την πρόταση διεξαγωγής συλλαλητηρίου στην Αθήνα
Τα ευρήματα από την έρευνα στο σπίτι του
Συγκλονισμένη η Βιάννος από τον τραγικό θάνατό του
Καταθέτουν ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι
Οι πρώτες πληροφορίες
Ο 24χρονος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.
Από τη φερόμενη αιμομικτική σχέση έχει προκύψει ένα μωρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.