- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον εισαγγελέα η πρώην δημοσιογράφος για τις απάτες με ταξίδια στο Άμπου Ντάμπι
Εξαπάτησε δεκάδες επώνυμους επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών
Στον εισαγγελέα η πρώην δημοσιογράφος που κατηγορείται για απάτες με ταξίδια στο Άμπου Ντάμπι - Αναμένεται να της ασκηθεί ποινική δίωξη
Στον εισαγγελέα Αθηνών έφτασε πριν από λίγο η πρώην δημοσιογράφος και διοργανώτρια ταξιδιωτικών εκδρομών, που κατηγορείται πως εξαπάτησε δεκάδες επώνυμους επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών υποσχόμενη πως θα τους έκλεινε ταξιδιωτικά πακέτα για το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι.
Συνοδεία αστυνομικών, η πρώην δημοσιογράφος οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο κτίριο 10 των δικαστηρίων, όπου αναμένεται να της ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη και άλλα δικήματα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η γυναίκα φαίνεται πως εξαπάτησε τουλάχιστον 30 άτομα από τους οποίους πήρε παχυλές προκαταβολές, ώστε να κλείσει τόσο τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όσο και τη διαμονή τους, αλλά κυρίως τα εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς και τους τελικούς αγώνες μπάσκετ.
Τα πρώτα στοιχεία από τη διερεύνηση των καταγγελιών οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως έχει αποκομίσει τουλάχιστον 160.000 ευρώ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πώς ο αριθμός του θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.
Για αυτό τον λόγο αναμένεται η διερεύνηση του κινητού της τηλεφώνου και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων της.
Η ίδια εκμεταλλευόμενη τις γνωριμίες της στην πολιτική σκηνή αλλά και των επιχειρηματικό κόσμο, τις οποίες είχε δημιουργήσει κατά την επαγγελματική της δραστηριότητα ως εκκλησιαστική συντάκτρια κατάφερε να εντοπίσει άνετα τα θύματά της ενώ με τα -ανύπαρκτα όπως αποδείχθηκε- "δελεαστικά" της πακέτα, κατάφερε να γίνει γνωστή για το πολυτελές ταξίδι που υποτίθεται ότι θα διοργάνωνε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φαίνονται οι προσπάθειες που κάνει να βγει έξω από το «πηγάδι του διαβόλου»
Νεκρές μάνα και κόρη από την έκρηξη της σόμπας - Με σοβαρά εγκαύματα ο εγγονός
Σοβαρά εγκαύματα έχει υποστεί ο 39χρονος άνδρας
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
Εξαιρετικά επικίνδυνο το σημείο
Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες
Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές
«Δεν βλέπαμε και δεν ακούγαμε, μικροφωνικές εγκαταστάσεις δεν υπήρχαν» έχουν καταγγείλει συγγενείς θυμάτων
Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες που προκάλεσε ζημίες πολλών εκατομμυρίων στο Δημόσιο
Αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Του επιτρέπεται η ενασχόληση με πίνακες που έχουν πιστοποιητικό γνησιότητας
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού
Ο Ταϊλανδός μπάτλερ καταζητείται μέχρι σήμερα από την Ιντερπόλ
Πιλότος της πολιτικής αεροπορίας ο αγνοούμενος - Είχε αδυναμία στη θάλασσα
«Υπήρχε ένα οικοσύστημα και εγώ ήμουν ο ξενιστής. Άρα έπρεπε να με αποβάλουν»
22 συλλήψεις για το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες
Τι λέει για τις συνθήκες διεξαγωγής και την αίθουσα
Στην Ευελπίδων οι 22 για τις εικονικές εταιρίες - Βαρύ κατηγορητήριο για το κύκλωμα με τα τιμολόγια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.