Λάρισα: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα - Ο ρόλος γείτονα στην αποκάλυψη της δολοφονίας
Ο γιος ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του - Ζήτησε τη βοήθεια ξαδέλφου του για να εξαφανίσουν το πτώμα
Όσα έχουν γίνει γνωστά για τη δολοφονία της 52χρονης μητέρας από τον γιο της στη Λάρισα
Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (13.5) αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Λάρισας με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο 21χρονος και ο 22χρονος ξάδελφός του, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία και την απόπειρα εξαφάνισης του πτώματός της.
Ο 21χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του με πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος της με ένα μαχαίρι. Ο ξάδελφος του, ομολόγησε πως δέχθηκε να βοηθήσει τον 21χρονο να εξαφανίσουν το πτώμα της θείας του από το σπίτι της Λάρισας.
Λάρισα: Τι είπε ο 21χρονος για τον λόγο που σκότωσε τη μητέρα του
Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι αστυνομικοί μιλούσαν με τον 21χρονο γιο της 52χρονης Λουίζας, ρωτώντας επίμονα για ποιο λόγο τη σκότωσε. Ο ίδιος, δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις παρά την επιμονή των αστυνομικών. «Με πίεζε, δεν με άφηνε σε ησυχία» ήταν ορισμένες από τις απαντήσεις του στους αστυνομικούς χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Η 52χρονη Λουίζα πάλευε όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας σε χειρονακτικές εργασίες να προσφέρει στην οικογένεια της, όσα περισσότερα μπορούσε. Έλειπε αρκετές ώρες από το σπίτι προκειμένου να φέρει ένα πιάτο φαΐ. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και ήταν συνολικά 7 αδελφές.
Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή που προχώρησε σε μια πρώτη επιτόπια εξέταση του πτώματος της 52χρονης γυναίκας διαπίστωσε πολλαπλές μαχαιριές.
Γείτονας είδε αίματα και τους δύο νεαρούς να μεταφέρουν το πτώμα
Το έγκλημα, σύμφωνα με τον 21χρονο, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογένειας στο κέντρο της πόλης. Αργά το μεσημέρι, ο 21χρονος κάλεσε τον ξάδελφο του ζητώντας του βοήθεια. Την τύλιξαν και προσπάθησαν να την εξαφανίσουν. Μόλις όμως βγήκαν στον δρόμο, ένας περίοικος είδε να στάζει αίμα και να φαίνονται ανθρώπινα δάκτυλα και κάλεσε έντρομος την αστυνομία.
Στη θέα των αστυνομικών οι δύο νεαροί εγκατέλειψαν το πτώμα και προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως εγκλωβίστηκαν και συνελήφθησαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι κάνουμε μετά την εορταστική περίοδο; Και κυρίως πώς είμαστε;
Οι επιλογές για το νέο έτος είναι πραγματικά ευφάνταστες και ανεξάντλητες
«Πάντα δίπλα στους αγρότες. Ο αγώνας συνεχίζεται», δήλωσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Την Κυριακή η συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου των Μπλόκων
Μια παιδική νύχτα, ένας καβγάς, ένα νοσοκομείο και η ζωή που επέμεινε
Η στάση του για την έρευνα του «Φως στο Τούνελ» και όσα είχε πει σε συγγενή του
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή σε ΜΕΘ
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά
Ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του σε εγκληματική ενέργεια
Συγκρατημένοι οι γιατροί αναμένουν την αντίδραση του οργανισμού στην αγωγή
Τα μέτρα είναι αναγκαία για την αποτροπή σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων
Η νεότερη πρόγνωση από το Meteo
Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνω Ποροϊων
Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Αναζητούνται οι τέσσερις δράστες
Νεκρός ένας 50χρονος άνδρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.