Σύμη: Πρέπει να τελειώνεις με τη μητέρα σου - Τα σοκαριστικά μηνύματα του 15χρονου στην 13χρονη
Πίεζε την ανήλικη να «βγάλουν από τη μέση» την 48χρονη όσο πιο σύντομα γίνεται
Σύμη: Νέα στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας 48χρονης από την 13χρονη κόρη της - Οι πιέσεις από τον 15χρονο φίλο της και τα σοκαριστικά μηνύματα
Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για το σχέδιο απόπειρας δολοφονίας μίας 48χρονης μητέρας από την 13χρονη κόρη της και τον 15χρονο φίλο τής ανήλικης στη Σύμη. Στο φως έρχονται τα σοκαριστικά μηνύματα που έστειλε ο 15χρονος στη φίλη του, πιέζοντάς τη «να βγάλει από τη μέση» τη μητέρα της.
Σύμφωνα με το Mega, οι συνομιλίες των δύο παιδιών από τη Σύμη σοκάρουν:
15χρονος: «Τελείωσες;»
13χρονη: «Όχι, δεν μπορώ να το κάνω.»
15χρονος: «Σήμερα το βράδυ πρέπει να τελειώνεις με τη μητέρα σου, γιατί δεν μπορώ άλλο. Θέλω να μείνουμε μαζί.»
13χρονη: «Εγώ τέτοια ευθύνη δεν μπορώ να την πάρω.»
Σύμη: Της είχε δώσει μαχαίρι, σε περίπτωση που δεν πιάσει το δηλητήριο
Ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στο Mega είπε ότι το παιδί παρασύρθηκε. «Την πίεζε να το κάνει αυτό, αλλά δεν έγινε, γιατί το παρακολουθούσαμε και εμείς και την τελευταία στιγμή το μετάνιωσε και μας το είπε. Μας το αποκάλυψε το παιδί και γι΄αυτό πήγαμε στην αστυνομία και το καταγγείλαμε το περιστατικό. Την πίεσε να πει ότι ήταν με την θέλησή της. Έλεγε στο παιδί να δηλητηριάσει την μητέρα της και σε περίπτωση που δεν έπιανε το δηλητήριο, την είχε οπλίσει με ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού του για να την σφαγιάσει. Και μετά την άλλη μέρα, εμένα. Υπάρχουν μηνύματα τα έχω καταθέσει στην εισαγγελία Ρόδου. Επειδή αυτός από ότι φαντάζομαι εγώ, πρέπει να παίρνει κάποια ηρεμιστικά, της είχε δώσει, μας το είπε εμάς και την είχε στείλει «σε άλλη γη σε άλλα μέρη». Την εξουσίαζε, είχε αλλάξει ο χαρακτήρας της την κλείσαμε στο σπίτι σε κατ’οίκον περιορισμό μια μέρα, συνήλθε ο οργανισμός της και μας τα αποκάλυψε όλα, ότι δεν ήταν με τη θέλησή της αυτά.
» Παρόλα αυτά το είχε μετανιώσει, το είχε πει στη γυναίκα μου προχθές και αποφασίσαμε ενώ το παρακολουθούσαμε και εμείς από το κινητό και από τα μηνύματα, και τα δώσαμε την αστυνομία, μήπως τον μαζέψουν τον τύπο αυτόν. Προχθές ήταν στο σπίτι μας αυτός, για τον συγκεκριμένο σκοπό. Εκείνη τη μέρα έλειπα στη Ρόδο και βρήκε ο μάγκας χρόνο και πήγε στο σπίτι. Είχε βάλει το δηλητήριο μέσα σε ένα τσάι. Έχουμε πάθει σοκ. Το παιδί το δικό μου θα το προστατεύσουμε, τώρα για το άλλο παιδί, οι γονείς του είχε το θράσος να με πάρει χθες το μεσημέρι αυτός και να με φοβίσει κιόλας. Είναι καλή η οικογένειά του, απλά δεν τους "βγήκε" το παιδί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.