Κοινωνια

Δολοφονία στην Πιερία: Η 34χρονη αποκάλυψε την αιτία του μοιραίου τσακωμού

Διαψεύδει ότι είχε συνεργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το 58χρονο θύμα της δολοφονίας στην Πιερία
Δολοφονία στην Πιερία: Η 34χρονη αποκάλυψε την αιτία του μοιραίου τσακωμού

Δολοφονία στην Πιερία: Η 34χρονη αποκάλυψε την αιτία του μοιραίου τσακωμού - Διαψεύδει ότι είχε συνεργό

Μετανιωμένη εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή η 34χρονη που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε στην αυλή του σπιτιού της στην Πιερία τον 58χρονο σύντροφό της, με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα παιδί, που σήμερα είναι 3 ετών.

Σύμφωνα με το Star, τα χρήματα που έδωσε ένας φίλος του ζευγαριού στο θύμα για να βαπτίσουν τον τρίχρονο γιο τους ήταν η αιτία του μεγάλου καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι τη μέρα της δολοφονίας στην Πιερία. «Ο σύντροφός μου χάλασε τα χρήματα αυτά. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου έριξε πρώτος μια μπουνιά. Εγώ τον έσπρωξα για να αμυνθώ, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο κομοδίνο. Έμεινε αναίσθητος και μάλιστα του έδωσα το φιλί της ζωής, αλλά δεν επανήλθε», είπε η 34χρονη στην απολογία της. 

Η κατηγορούμενη φέρεται να είπε στην ανακρίτρια πως αυτό που τη νοιάζει τώρα είναι το μέλλον του παιδιού της, αλλά και το μωρό που κυοφορεί«Μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έγινε. Με ενδιαφέρει η υγεία του παιδιού που έχω στα σπλάχνα μου. Και για το μέλλον του άλλου μου παιδιού». 

Δολοφονία 58χρονου στην Πιερία: Είχε η 34χρονη συνεργό; 

Τα στελέχη της Ασφάλειας στην Πιερία που διαλεύκαναν την υπόθεση δεν έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής κάποιον συνεργό, ωστόσο, μέχρι και σήμερα το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό. Οι έρευνες θα συνεχιστούν. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχε συνεργό

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d7qo9utt6c6p)

Μπαλάσκας: Σοβαρά θέματα για την αστυνομική αντιμετώπιση του συμβάντος

«Ανακύπτουν σοβαρά θέματα για την αστυνομική αντιμετώπιση του συμβάντος, από τη στιγμή που δηλώθηκε», λέει στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

«Υπάρχουν και κάποιες φωνές οι οποίες λένε ότι θα έπρεπε η Αστυνομία να είχε ‘ψυλλιαστεί’ πιο νωρίς και δεν έπρεπε να αφήσει ένα 6μηνο και καταδεικνύεται ότι αυτό το παιδάκι το οποίο ενδεχομένως να ήταν παρών στη δολοφονία του μπαμπά του, τα είδε όλα και έπαιζε, όπως λένε κάποιοι χαρακτηριστικά, στην αυλή επάνω στον τάφο του μπαμπά του. Και αυτό, το παιδάκι το απέδειξε με τις ζωγραφιές στους παιδοψυχολόγους. Συν τοις άλλοις λένε ότι από τη στιγμή που μπήκε στη φάκα και πιέστηκε και μαρτύρησε για τον θάνατο η 34χρονη, θα έπρεπε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. να ενημερώσει την εισαγγελία και με δική της εντολή να σφραγίσει το σπίτι. Το δύσκολο θέμα για την Αστυνομία είναι ότι θα κάνει την αναπαράσταση που ζητούν οι δικηγόροι, αλλά δεν μπορεί να κάνει την ακριβή αναπαράσταση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.