- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πιερία: Στο νοσοκομείο η 34χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύντροφό της - Αναβλήθηκε η απολογία της
Η γυναίκα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Πιερία: Αναβλήθηκε η απολογία της 34χρονης - Αισθάνθηκε αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο
Νέα προθεσμία πήρε από την ανακρίτρια Κατερίνης η 34χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο τον 58χρονο σύντροφό της και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους, στην Λεπτοκαρυά Πιερίας. Η κατηγορούμενη, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της κύησής της, επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, αλλά, λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε μεταφέρθηκε από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας στο νοσοκομείο της πόλης για εξετάσεις. Εις βάρος της έχει απαγγελθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο.
Πιερία:«Έσπασε» και αναγκάστηκε να ομολογήσει τη δολοφονία η 34χρονη
Η ίδια φέρεται να ομολόγησε την περασμένη εβδομάδα ότι κατά τη διάρκεια καβγά απώθησε τον 58χρονο, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο πάτωμα και να χτυπήσει στο κεφάλι. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, μετέφερε το άψυχο σώμα του άνδρα στην αυλή του σπιτιού τους στην Πιερία όπου το έθαψε. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σημείο που υπέδειξε ως τόπο ταφής του συντρόφου της, αστυνομικοί εντόπισαν - σε βάθος περίπου μισού μέτρου - τα οστά του.
Ο 58χρονος αγνοείτο από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν η 34χρονη είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Δίον - Ολύμπου. Καταθέτοντας στους αστυνομικούς που ερευνούσαν όλο αυτόν τον καιρό την υπόθεση, η ίδια αρνείτο οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση του συντρόφου της. Όταν κλήθηκε όμως την περασμένη Πέμπτη να δώσει νέα (συμπληρωματική) κατάθεση φαίνεται πως υπέπεσε σε αντιφάσεις με συνέπεια να "σπάσει" και να ομολογήσει ότι η εξαφάνιση ήταν τελικά έγκλημα που διέπραξε η ίδια.
Δικηγόροι που εκπροσωπούν την κόρη και την οικογένεια του παθόντος υποστηρίζουν ότι η κατηγορούμενη είχε συνεργό κατά τη διαδικασία ταφής του άνδρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακινητοποιήθηκε από την Τροχαία στο Κορωπί - Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.
Η υπόθεση αφορά δικογραφία που σχηματίστηκε από τους Ευρωπαίους Εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Και οι τρεις που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, δεν φορούσαν κράνος
Το διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια και η σοβαρή υπόθεση μαστροπείας του 2020
«Δεν είχα τη δύναμη να το θάψω, καθώς φοβόμουν πως θα αποκαλυφθεί η υπόθεση»
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στα Ιωάννινα
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για σειρά κακουργημάτων
Επτά σχεδόν μήνες μετά τη φονική έκρηξη
Τι κατήγγειλε Γερμανίδα που φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του
Η ανακοίνωση του Οργανισμού
«Δεν μπορώ να το χωρέσω στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να το δεχτώ»
«Καλό ταξίδι κοπέλες μου»
Τι κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο
«Ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε»
Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο μηχανών
Ο ιατροδικαστής θα φωτίσει τα αίτια θανάτου
«Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» είπε ο 43χρονος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.