- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Γρατσία: Η Καρυστιανού έχει εξοπλισμό βιοσυντονισμού, που πληροί τις προϋποθέσεις
«Δεν είναι δυνατόν να απομονώνεις ένα ιατρείο και να το στοχοποιείς»
Γρατσία για Καρυστιανού και «μηχάνημα βιοανάδρασης»: Πληροί όλες τις προϋποθέσεις, δεν συντρέχει καμία παρανομία
Στην αντεπίθεση πέρασε η Μαρία Γρατσία, στενή συνεργάτιδα της Μαρίας Καρυστιανού, για το γεγονός ότι το ιατρείο της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία μπήκε στα «κίτρινα» της εφαρμογής Medwatch, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να υποστηρίζει ότι «διαφημίζει ότι είναι κβαντική γιατρός ενώ δεν υπάρχει στην ιατρική επιστήμη και έχει και ένα μηχάνημα βιοανάδρασης που επίσης δεν υπάρχει».
Η Μαρία Γρατσία χαρακτήρισε καλοδεχούμενο τον έλεγχο στο ιατρείο της Μαρίας Καρυστιανού σχετικά με τον εξοπλισμό που διαθέτει, τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν είναι δυνατόν να απομονώνεις και να στοχοποιείς ένα ιατρείο».
Η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου του Κινήματος «Ελπίδα για την Δημοκρατία» μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, όπου και επιβεβαίωσε ότι στο ιατρείο της Μαρίας Καρυστιανού υπάρχει «εξοπλισμός βιοσυντονισμού», τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει γίνει καμία αυτοψία στον χώρο και πως πρόκειται για εξοπλισμό που υπάρχει σε πολλά ιατρεία.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Γρατσία, «το μηχάνημα πληροί όλες τις προϋποθέσεις, η κυρία Καρυστιανού έχει εξοπλισμό βιοσυντονισμού που έχουν εκατοντάδες ιατρεία για να μην πω χιλιάδες ιατρεία ανά την επικράτεια». Παράλληλα, επικαλέστηκε «έρευνα που κάναμε και σε επίπεδο ΕΕ, είναι ένα μηχάνημα που μπορεί κάποιος να έχει και για ιδιωτική χρήση».
Αναφερόμενη στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και δηλώσεις του υπουργού σε ΜΜΕ σχετικά με το ιατρείο της Μαρίας Καρυστιανού επικαλούμενος στοιχεία από την πλατφόρμα «MedWatch» η ίδια υποστήριξε ότι πρόκειται για «πολιτική στόχευση».
«Θα ανέμενα από τα ΜΜΕ να αναζητήσουν τη λίστα όλων των κλινικών που έπιασε το ''MedWatch'' , γιατί εδώ υπάρχει μια πολιτική στόχευση. Υπάρχουν και νομικές συνέπειες για αυτά, δεν είναι δυνατόν να απομονώνεις ένα ιατρείο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η προθεσμία για τις αιτήσεις
Ισχυροί άνεμοι από τις επόμενες ημέρες
«Δεν είναι δυνατόν να απομονώνεις ένα ιατρείο και να το στοχοποιείς»
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το σημερινό του σκίτσο
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Έχει γίνει άρση απορρήτου για έξι τηλέφωνα
Εν αναμονή της ΕΔΕ για το περιστατικό για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό
Επιχείρηση απομάκρυνσης των ενοίκων
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Πάνω από 4.000 στην Ειδική Αγωγή
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε μέσω της ανθρωπιστικής οργάνωσης Humanity Greec
Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας διαβιβάστηκαν τα στοιχεία για τον Γιώργο Πατούλη και τις εταιρείες του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.