Κατέρρευσε πολυκατοικία στα Πετράλωνα, στην οδό Αλκμήνης
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (30.06) καθώς σημειώθηκε κατάρρευση πολυκατοικίας τεσσάρων ορόφων στην οδό Αλκμήνης 22 στα Πετράλωνα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για παλαιό κτίριο όπου γίνονταν εργασίες ανακαίνισης.
Αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τέσσερις εγκλωβισμένους ανθρώπους, ενώ σύμφωνα με νοέτερες ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα άτομο.
Σημειώνεται πως στα Πετράλωνα μεταβαίνει και ο αρχηγός του Πυροσβεστικούς Σώματος, ώστε να συντονίσει τις εργασίες.
Στο σημείο όπου κατέρρευσε η πολυκατοικία έχουν ήδη πάει 3 ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα και μία μηχανή άμεσης ανταπόκρισης, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί τα εφημερεύοντα νοσοκομεία (Γεννηματάς, Σωτηρία και Τζάνειο).
Σύμφωνα με το Mega οι άνδρες της πυροσβεστικής ζητούν από όσους βρίσκονται εκεί απόλυτη ησυχία προκειμένου να ακούσουν τυχόν φωνές στα χαλάσματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 137
«Με την ασφάλεια των παιδιών μας δεν παίζουμε» αναφέρει ο Χάρης Δούκας
Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
Προηγμένοι πύραυλοι και αναβαθμίσεις για τα F-16
Δωρεάν προσχολική αγωγή και φροντίδα για 1.361 οικογένειες
Είχαν «πέσει» λόγω εργασιών στο δίκτυο
Η επένδυση περιλαμβάνει τις απαραίτητες υποδομές φόρτισης και την αναβάθμιση των στάσεων
Αύριο η συνάντηση των υπουργών Πολιτισμού Ελλάδας, Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας
Στο 112 θα καλούν οι πολίτες
Εντοπίστηκαν μέσα σε κοντέινερ με μονωτικά υλικά
Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί
Ο τηλεφωνικός αριθμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκτός λειτουργίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Ναι, η κοινή τους πορεία είναι πολύχρονη, γεμάτη επιτυχίες, όμως, και οι δυο τους υπήρχαν καλλιτεχνικά και πριν συναντηθούν
Η γυναίκα είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο
Βεβαιώσεις προστίμων από τις καταγραφές των ΑΙ καμερών στην Αττική - Φτάνουν με καθυστέρηση τα πρόστιμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.