Ελλαδα

Τροχαίο ατύχημα με δύο μηχανές έξω από τη Βουλή - Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο ατύχημα με δύο μηχανές έξω από τη Βουλή - Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Τροχαίο ατύχημα με δύο μηχανές έξω από τη Βουλή - Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός © Eurokinissi

Τροχαίο ατύχημα με δύο μηχανές έξω από τη Βουλή - Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, ακριβώς μπροστά από το κτήριο της Βουλής, όταν δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο αναβάτες. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ένας οδηγός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς υπέστη κάταγμα, ενώ ο δεύτερος διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς για κάποιο διάστημα προκλήθηκαν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν πλέον τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY