Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Επιτήδειοι επιχείρησαν να εξαπατήσουν αστυνομικό - Συνελήφθη ένας 20χρονος

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. (φωτ. αρχείου) © Eurokinissi/Ραφαήλ Γεωργιάδης

Θεσσαλονίκη: Επιτήδειοι επιχείρησαν να εξαπατήσουν αστυνομικό - Συνελήφθη ένας 20χρονος - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Έναν 20χρονο απατεώνα συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, αφού προσπάθησε να εξαπατήσει μια 55χρονη γυναίκα – χωρίς να γνωρίζει πως επρόκειτο για αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Ο νεαρός τηλεφώνησε στην παθούσα, προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, και ισχυρίστηκε πως έχει εντοπιστεί διαρροή ρεύματος στο σπίτι της. Με πρόσχημα την ασφάλειά της, την προέτρεψε να αφήσει σε εξωτερικό χώρο τα κοσμήματά της και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Η γυναίκα, αντιλαμβανόμενη αμέσως ότι πρόκειται για απάτη, ειδοποίησε συναδέλφους της από την ΕΛ.ΑΣ. και στήθηκε επιχείρηση παγίδα.

Όταν ο 20χρονος έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τη λεία του, ακολούθησε πεζή καταδίωξη και τελικά συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης, ενώ η αστυνομία εξετάζει εάν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY