Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας ξυλοκόπησε έξω από τα δικαστήρια τον 62χρονο που είχε παρασύρει με αυτοκίνητο το παιδί του

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πατέρας ξυλοκόπησε έξω από τα δικαστήρια τον 62χρονο που είχε παρασύρει με αυτοκίνητο το παιδί του - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όταν ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού επιτέθηκε στον 62χρονο οδηγό που το είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του το 2022 στην οδό Παπαναστασίου.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, αμέσως μετά την αναβολή της δίκης στο Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το emakedonia.gr, ο πατέρας κινήθηκε ξαφνικά εναντίον του κατηγορούμενου, τον οποίο χτύπησε επανειλημμένα, προκαλώντας αναστάτωση μπροστά στο δικαστικό μέγαρο.

Άγριος ξυλοδαρμός 62χρονου από πατέρα ανήλικου έξω από τα δικαστήρια

Ο ξυλοδαρμός σταμάτησε μόνο μετά την επέμβαση ενός αστυνομικού που υπηρετούσε στα δικαστήρια και ενός δικαστικού υπαλλήλου, οι οποίοι χώρισαν τους δύο άνδρες.

Από την πλευρά του 62χρονου, αναφέρεται πως η οικογένεια του παιδιού του είχε ζητήσει χρήματα για να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός, κάτι που εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος ότι αυτή η άρνηση ήταν ο λόγος της επίθεσης.

Το περιστατικό ερευνάται από τις αρχές, ενώ η δίκη για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί εκ νέου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY