Κίνηση τώρα σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου - Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έως τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου και στη Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως το ύψος της Συγγρού, και από το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης έως τη Πλατεία Ιπποδαμείας, λόγω και τροχαίου νωρίτερα.
Προβλήματα στην Λεωφόρο Αμφιθέας από τη Παραλιακή έως την Αχιλλέως λόγω και σύγκρουσης νωρίτερα.
Προβλήματα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα προς το Μετρό Ελληνικό.
Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και η Φιλολάου.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης μέχρι τη Διάκου.
Δύσκολη η Λ. Αμαλίας, η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό έως Σύνταγμα, η άνοδος και η κάθοδος της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στην κάθοδο από Περιφερειακή Υμηττού έως τη Μεσογείων.
Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Φυλής και στα δύο ρεύματα μεταξύ του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης και της εισόδου του Ζεφυρίου. Δυσκολίες και προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων και στη Λεωφόρο Δημοκρατίας προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων.
Μποτιλιάρισμα στη Λ. Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου και στη Λ.Βεΐκου προς την Καποδιστρίου.
Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας μεταξύ Πανόρμου και Αττικής οδού.
Ομοίως και στην κάθοδο της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού.
Δύσκολη η Αττική οδός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Κύμης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την περιφερειακή Υμηττού στο ύψος του Δημόκριτου και την Παλλήνη μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης.
Δύσκολη η Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου στο ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων προς Κορωπί
Προβλήματα στην Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας λόγω πλημμυρών.
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα