- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπισμπίκης για Ρούτσι: Το μήνυμα που έδειξε ο ηθοποιός στο δικαστήριο
Ο ηθοποιός προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το ζήτημα που προέκυψε με τον απεργό πείνας
Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο πραγματικός αποστολέας του μηνύματος
Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε τεράστιο ζήτημα για το αν ο Βασίλης Μπισμπίκης «προσκλήθηκε» από τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα.
Είχε προηγηθεί το τροχαίο του Μπισμπίκη με την πρόκληση ζημιών σε αυτοκίνητα κατοίκων της Φιλοθέτης, είχε ανοίξει συζήτηση για το αν ήταν επικοινωνιακό λάθος να βρεθεί ο Μπισμπίκης στο Σύνταγμα, ενώ είχε ακολουθήσει διάψευση του απεργού πείνας που έχασε το παιδί του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ότι ποτέ δεν προσκάλεσε τον ηθοποιό και τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.
Ομοίως και η σύζυγος του απεργού είχε διαψεύσει αυτή την περίπτωση.
Ωστόσο, σήμερα το πρωί, όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στα δικαστήρια για την υπόθεση του τροχαίου, φέρεται να έδειξε στο δικαστήριο μήνυμα που όντως τον προσκαλούσαν να συμπαρασταθεί στον απεργό πείνας στο Σύνταγμα, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή... Όπως χαρακτηριστικά μετέδωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η ρεπόρτερ Μάρω Κανελλάκη, μήνυμα πρόσκλησης υπήρχε, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ή ποια το έστειλε στον ηθοποιό.
«“Μιλήσαμε χτες με τον Πάνο Ρούτσι, θα χαιρόμουν να έρθεις με τη Δέσποινα Βανδή για στήριξη“, Αυτό ήταν το μήνυμα», είπε η ρεπόρτερ και συνέχισε: Είναι συναισθηματικά φορτισμένος τόσο για το τροχαίο όσο και για την έκταση που έχει πάρει το θέμα με τον Ρούτσι».
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είτε λέει ψέματα ο κύριος Ρούτσι, όμως έδωσε συνέντευξη εδώ σε εμάς και είπε ότι δεν κάλεσε ποτέ να δει τη Βανδή, είτε λέει ψέματα η κυρία Κουτσούμπα ότι θέλει να τους δει ο Ρούτσι, για αυτό λέω αφελή τον Μπισμπίκη. Ένας από τους δύο λέει ψέματα. Ρε Βασίλη, για αυτό σε λέω αγαθό… Μη λες “μας φώναξε εδώ ο Ρούτσι”. Πήγαινε απλά με την καλή σου την καρδιά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φέρεται να ήταν συνοδός ασθενούς
Η καλοκαιρινή απόδραση του νεαρού ζευγαριού στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία
Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Η δραστηριότητα συνδέεται με την τελετή ορκωμοσίας των νέων Σμηνιών και Λοχιών της 7ης Σειράς της ΣΜΥΑ
Τι θα ισχύσει αν δεν την εκδώσουμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Συμβουλές για συμφέρουσες αγορές στα μαγαζιά
Οι περιοχές στις οποίες ισχύει
Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που της πέρασαν χειροπέδες
Ο Βίος και το μαρτυρικό της τέλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.