Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Προβλήματα σε Κηφισό και κέντρο - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα με χαμηλές ταχύτητες σε δρόμο της Αθήνας λόγω κίνησης
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Προβλήματα σε Κηφισό και κέντρο - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

Με αυξημένη ταλαιπωρία για τους οδηγούς ξεκίνησε η Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, καθώς η κίνηση στους περισσότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στον Κηφισό, η κατάσταση απαιτεί μεγάλη υπομονή, με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να εντοπίζονται στο ρεύμα ανόδου από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως τη λεωφόρο Αθηνών στο Αιγάλεω, αλλά και στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Παράλληλα, σοβαρή δυσχέρεια καταγράφεται στη λεωφόρο Αθηνών, όπου η συμφόρηση ξεκινά ήδη από το Χαϊδάρι και συνεχίζεται έως τον Σκαραμαγκά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζει και το κέντρο της πρωτεύουσας, με τους περισσότερους δρόμους να κοκκινίζουν στον χάρτη της Τροχαίας όσο περνά η ώρα.

Ειδικότερα, σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου από το ύψος της Αρδηττού, σημείο που παραδοσιακά συγκεντρώνει αυξημένο φόρτο τις πρωινές ώρες.

Σοβαρές καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στη λεωφόρο Συγγρού, κυρίως στο τμήμα από τον Νέο Κόσμο έως τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την κίνηση των οχημάτων προς το κέντρο. Οι οδηγοί καλούνται να οπλιστούν με υπομονή, καθώς η κυκλοφοριακή πίεση αναμένεται να παραμείνει έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωινής αιχμής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY