- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιώργος Παράσχος: Δυστυχώς η χημειοθεραπεία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα θέλαμε
Για την δύσκολη μάχη που δίνει με τον διπλό καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός
Γιώργος Παράσχος: Δυστυχώς η χημειοθεραπεία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα θέλαμε
Για την δύσκολη μάχη που δίνει με τον διπλό καρκίνο μίλησε ο Γιώργος Παράσχος, στο «Power Talk».
Το μοντέλο και ηθοποιός διευκρίνισε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο αίμα και με αμυλοείδωση, ενώ πρόσθεσε ότι ο θεράπων ιατρός του, του εξήγησε πως υπάρχουν και άλλες θεραπείες που μπορούσαν να ακολουθήσουν για να καταπολεμήσουν τη νόσο.
«Είμαι από τους "τυχερούς", έχω και τα δύο, αλλά ευτυχώς μπορώ να τα αντιμετωπίσω γιατί έχω την τύχη να έχω μαζί μου ανθρώπους που με στηρίζουν. Πρώτη η αδερφή μου, στρατηγός σε όλη την προσπάθεια.
Μετά το είπαμε στη μητέρα μου -που δεν μπορούσαμε να της πούμε την αλήθεια από την αρχή, γιατί ήταν πολύ κοντά με το θάνατο του πατέρα μου– η πρώην γυναίκα μου, η σύντροφός μου, φίλοι και γνωστοί, όλοι με αγκάλιασαν σφιχτά», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.
«Δυστυχώς η χημειοθεραπεία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Δεν με απογοήτευσε όμως αυτό, γιατί ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι θεραπείας.
Θα βρούμε τον ιδανικό τρόπο και ελπίζουμε να το μηδενίσουμε για να πούμε ότι το νικήσαμε», τόνισε ο ίδιος.
«Η τιμή του μυελώματος ήταν μεγάλη, στο 3,8 και τη φέραμε σε σημείο για να κάνω τη μεταμόσχευση. Μετά τη χημειοθεραπεία έφτασε στο 1,5.
»Θέλαμε να φτάσει πιο χαμηλά, αλλά με ένα χάπι και έναν μήνα που έκανα αυτή τη θεραπεία.
»Αυτό το λίγο μπορεί να οδηγήσει σε υποτροπή, σε δύο με τρία χρόνια. Αλλά έχουμε το "πιστεύω" μας, θα κάνουμε τη θεραπεία μας και θα είμαστε μια χαρά», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παράσχος.
«Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός, αλλά αυτή η ιστορία με άλλαξε κατά 99%. Μου έβγαλε κάποια γυαλιά που φορούσα, τράβηξε και ένα σεντόνι ταυτόχρονα, έδιωξε και την ομίχλη και είδα εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Είδα τι θα πει άγχος. Αναγνωρίζω το άγχος και το στρες, που παλιά το θεωρούσα φυσιολογικό και δεδομένο γιατί νόμιζα ότι έτσι είναι η ζωή. Τώρα πλέον το αναγνωρίζω και το κρατάω σε απόσταση» συμπλήρωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατολισθήσεις και ακραία φαινόμενα στον Χελμό οδηγούν σε διακοπή της γραμμής Διακοπτό - Καλάβρυτα
Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε δύο οικισμούς – Ξηλώθηκαν 230 μέτρα καλωδίων από το δίκτυο
Φωτογράφιζε πλοία και έστελνε το υλικό στην Πολωνία
Εισβολή σε οστεοφυλάκιο στους Αγίους Αναργύρους - Οστά νεκρού χρησιμοποιήθηκαν σε βίντεο απειλής αντιποίνων
Νέο βίντεο δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στην αυλή σχολείου, τρεις ανήλικοι είχαν κατασκευάσει τον μηχανισμό
Εντοπίστηκε ένα ξένο σώμα σε μία από τις συσκευασίες του φαρμάκου που αποσύρεται
Πώς υπολογίζεται το πιθανό εκλογικό αποτέλεσμα και ποιοι ψηφοφόροι υπολογίζονται
Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
Συντετριμμένη η Μπέτυ Λιβανού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πόσο πιθανό είναι να βρέχει
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στα 7.500 ευρώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.