- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Φαράγγι του Βίκου: Νεκρή η Ολλανδή τουρίστρια – Έπεσε από ύψος 300 μέτρων
Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της τουρίστριας
Φαράγγι του Βίκου: Νεκρή η Ολλανδή τουρίστρια – Έπεσε από ύψος 300 μέτρων
Νεκρή βρέθηκε η Ολλανδή τουρίστρια που αγνοούταν από το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ζαγόρι. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στο Φαράγγι του Βίκου, σε βάθος 300 μέτρων περίπου, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
Ομάδα Drone της Πυροσβεστικής, από νωρίς το πρωί (05.09.2025) «χτένιζε» το φαράγγι του Βίκου για την αγνοούμενη τουρίστρια, η οποία είναι δύσβατη και βραχώδης.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο σύζυγός της ζήτησε βοήθεια από το 112 και δήλωσε την εξαφάνιση της.
Το ζευγάρι έκανε διακοπές στην περιοχή με το τροχόσπιτό του και είχε επισκεφθεί τη Μπελόη για να απολαύσει τη θέα. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, η 65χρονη απομακρύνθηκε για λίγο προκειμένου να φωτογραφίσει το τοπίο και μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν τα ίχνη της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.