- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τροχαίο με πέντε τραυματίες στην Εγνατία Οδό - Τρία παιδιά ανάμεσά τους
Τα αιτία του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές
Τροχαίο με πέντε τραυματίες στην Εγνατία Οδό - Τρία παιδιά ανάμεσά τους
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Λαδοχωρίου, προκαλώντας τον τραυματισμό πέντε ατόμων, μεταξύ των οποίων τρία ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αρχές, το δυστύχημα προκλήθηκε όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα όλοι οι επιβαίνοντες να υποστούν τραυματισμούς.
Οι τραυματίες – τρία παιδιά και δύο ενήλικες – μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Ανησυχία προκλήθηκε λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση, καθώς το ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα άρχισε να αναδίδει καπνούς, δημιουργώντας φόβους για ενδεχόμενη πυρκαγιά. Ευτυχώς, η εκπομπή καπνού σταμάτησε πριν υπάρξει ανάφλεξη, αποτρέποντας τα χειρότερα. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραμένουν στην περιοχή για προληπτικούς λόγους.
Τα αιτία του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Πηγή: ΕΡΤ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης
Δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.