- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Καιρός: Με καύσωνα ο Σεπτέμβριος - Πότε θα έχουμε 40άρια – Η πρόγνωση Τσατραφύλλια
Με ριπές άνω των 70 χιλιομέτρων ανά ώρα στο κεντρικό Αιγαίο τα επόμενα εικοσιτετράωρα
Με κύμα καύσωνα έρχεται ο Σεπτέμβριος, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια
Θα συνεχισθεί το καλοκαίρι από ό,τι φαίνεται και μέσα στο φθινόπωρο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό.
Ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «δεν αποκλείω καύσωνα στις αρχές του Σεπτεμβρίου», τονίζοντας παράλληλα πως τα ισχυρά μελτέμια θα επιμείνουν στο Αιγαίο, σε σημερινή (27/08) ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για την πορεία του καιρού.
«Με ενισχυμένα μελτέμια και ριπές που θα ξεπεράσουν τα 70 χιλιόμετρα / ώρα στο κεντρικό Αιγαίο θα κυλίσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα στα ανατολικά και νότια της χώρας να είναι δυσμενείς οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες.
Από την Παρασκευή και μετά, τα μελτέμια θα υποχωρήσουν με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει πιο ασταθείς κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα, όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Επιπλέον η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει. Το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά ηπειρωτικά (σε περιοχές μακριά από τη θάλασσα) ενώ υπάρχει σαφής τάση για 40άρια από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και μετά για 2 – 3 ημέρες», σημείωσε αναλυτικά ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.