- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Βάλια Κάλντα
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους 6-8 μποφόρ
Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Βάλια Κάλντα
Οριοθετήθηκε σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης στον εθνικό δρυμό της Βάλιας Κάλντας, Ήδη από το πρωί της Παρασκευής η εικόνα ήταν καλύτερη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να έχουν περιορίσει το μέτωπο σε μια απότομη πλαγιά.
Στην περιοχή της φωτιάς επιχείρησαν 42 πυροσβέστες με οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρων, ενώ από αέρος πραγματοποιήθηκαν ρίψεις νερού με ένα αεροσκάφος και τρία ελικόπτερα.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους 6-8 μποφόρ, το δύσβατο της περιοχής, ακόμη και σύννεφα που περιόρισαν τις ρίψεις των εναέριων μέσων.
Χάρη όμως στην έγκαιρη επέμβασή τους ακόμη και στο τελευταίο σημείο που υπήρχε φωτιά, αποφεύχθηκε η εξάπλωσή της, τόσο προς τα χαμηλά όσο και προς την κορυφή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.