- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τροχαίο στην Εγνατία: Πώς η ουρά 600 μέτρων στα διόδια κατέληξε σε τραγωδία
Τρία άτομα απανθρακώθηκαν - Δύο βαριά τραυματίες
Τροχαίο στην Εγνατία: Πώς η ουρά 600 μέτρων στα διόδια κατέληξε σε τραγωδία
Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου στην Εγνατία Οδό, μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης, με τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με δύο Ι.Χ. Σύμφωνα με μαρτυρίες 600 μέτρα περίπου πριν από τα διόδια ήταν σταθμευμένα στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης ανάγκης, ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες απλώς προπορευόταν με χαμηλότερη ταχύτητα ενόψει της ουράς που είχε σχηματιστεί πιο μπροστά στα διόδια.
Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ένα από τα δυο Ι.Χ αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκε για άγνωστους λόγους με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του ένα φορτηγό και να εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Στο Ι.Χ αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων απανθρακώθηκαν τρία άτομα, ενώ το τέταρτο άτομο τραυματίσθηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Παράλληλα σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του φορτηγού που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Και οι δυο νοσηλεύονται στον Σισμανόγλειο γενικό νοσοκομείο Κομοτηνής και ίσως κριθεί απαραίτητη η διακομιδή τους και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το δεύτερο Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα παρασύρθηκε απο το αυτοκίνητο στο οποίο έπεσε το φορτηγό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, ενώ οι επιβάτες εγκατέλειψαν έγκαιρα το όχημα.
Οι επιβαίνοντες στα δύο Ι.Χ. επιβατικά οχήματα είχαν ταξιδέψει από την Ήπειρο στον Έβρο για να παραστούν σε κάποιον γάμο σύμφωνα με τα τελευταία πληροφόρηση και επέστρεφαν για να τους βρει η τραγωδία.
Έληξε η προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής – Ξάνθης
Έληξε η προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, η οποία διεξαγόταν μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολοκληρώθηκαν πρόωρα οι εργασίες βαριάς συντήρησης – Ξανά σε κυκλοφορία το κρίσιμο τμήμα
Αλιέας εντόπισε το επικίνδυνο υλικό – Επιχείρηση του Πολεμικού Ναυτικού με αυστηρά μέτρα ασφαλείας
Ανεπιτυχείς οι έρευνες του Λιμενικού στο Μερσινίδι, ενώ οι ιατροδικαστές δείχνουν βαριές κακώσεις
Μείωση χωρητικότητας πτήσεων λόγω απώλειας επικοινωνίας με Μερέντα – σκληρές καταγγελίες ελεγκτών για εξοπλισμό
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Αναλυτικά οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη τη χώρα
Θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Κορησού–Μονής Αγίου Νικολάου, ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Προειδοποιήσεις για ασφάλεια και οικονομικές επιπτώσεις
Χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή τροφίμων που καταναλώνονται ειδικά αυτή την περίοδο
Για ραγδαίες μπόρες και χαλαζοπτώσεις κάνει λόγο ο μετεωρολόγος
«Στο ίδιο έργο θεατές και σήμερα»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πόσο θα διαρκέσουν - Ποιες περιοχές θα επηρεάσουν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την Παρασκευή η κρίσιμη συνάντηση των Ελλήνων εμπειρογνωμόνων και του Βέλγου συλλέκτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.