- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προσάραξη φέρι μποτ στα Νέα Στύρα: Κατατέθηκε το σχέδιο ανέλκυσης - Το απόγευμα ξεκινούν οι εργασίες
Υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας θα κάνουν τους προβλεπόμενους ελέγχους
Προσάραξη φέρι μποτ στα Νέα Στύρα: Κατατέθηκε το σχέδιο ανέλκυσης - Το απόγευμα ξεκινούν οι εργασίες
Νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσει, εκτός απροόπτου, η προσπάθεια αποκόλλησης του φέρι μποτ «Παναγία Παραβουνιώτισσα», το οποίο προσάραξε σε ξέρα στα Ν. Στύρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, νωρίτερα παραδόθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες το σχέδιο ανέλκυσης.
Θα πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου και εάν δεν προκύψει κάποια αντένδειξη, θα τεθεί σε εφαρμογή η διαδικασία αποκόλλησης. Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαρασκευαστικές ενέργειες στο εσωτερικό του πλοίου για την διακοπή της εισροής υδάτων στο κύτος του πλοίου.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού από ειδικό δύτη, κατεγράφησαν διάσπαρτα «σκισίματα» στο κύτος του πλοίου, τα οποία στο σύνολό τους, είναι μεταξύ 10 και 15 μέτρων. Στο πλοίο, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αγία Μαρίνα-Στύρα, επέβαιναν 105 επιβάτες και 9μελές πλήρωμα. Όλοι τους, απομακρύνθηκαν και είναι ασφαλείς.
Ο καπετάνιος του πλοίου συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Χαλκίδας, αποδίδοντας την προσάραξη σε μηχανικό πρόβλημα, κάτι που θα εξεταστεί από τους ειδικούς πραγματογνώμονες που θα οριστούν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο
«Δηλώνω την απογοήτευσή μου για την αντιμετώπισή μου ως κοινού εγκληματία»
Πάνω από 120 χιλιόμετρα την ώρα οι ριπές των ανέμων
Τα πρώτα βήματα του πρώην παίκτη του Survivor που δεν το βάζει κάτω
Εντολή απομάκρυνσης προς τον Δρυό - Στο «κόκκινο» ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο νησί
Το τρίτο απόσπασμα από το υπό ολοκλήρωση και υπό έκδοση δοκίμιό μου με αναφορά στο Άγιον Όρος και την Αθωνική Πολιτεία
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ανάμεσά τους και 12χρονος
Δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συνδράμουν στην πυρκαγιά στην περιοχή της Στεφάνης
Η κήρυξη ισχύει έως και τις 29 Οκτωβρίου 2026
Αποκλεισμός έξι ωρών στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή, στο ύψος του Κ11
Χάρης Δούκας: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους συμπολίτες μας απέναντι στην ενεργειακή φτώχεια και τις ακραίες θερμοκρασίες»
Καθυστερήσεις από το ύψος της Λιοσίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Άγιοι Ανάργυροι με εντολή της Πυροσβεστικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.