- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Άγιος Δημήτριος: 54χρονη έπεσε από τον φωταγωγό διαμερίσματος δευτέρου ορόφου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Άγιος Δημήτριος: 54χρονη έπεσε από τον φωταγωγό διαμερίσματος δευτέρου ορόφου - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Ιουλίου στον Άγιο Δημήτριο, όταν μια 54χρονη γυναίκα έπεσε από τον φωταγωγό πολυκατοικίας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, όπου η γυναίκα διαμένει μαζί με τον αδερφό της.
Η πτώση της γυναίκας ήταν από τον δεύτερο όροφο προς τον κοινόχρηστο χώρο του πρώτου ορόφου, προκαλώντας της τραυματισμούς στα κάτω άκρα. Η κινητοποίηση των γειτόνων και των αρχών ήταν άμεση, καθώς το ατύχημα συνέβη σε κατοικημένη περιοχή και έγινε αντιληπτό σχεδόν αμέσως μετά την πτώση.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη 54χρονη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη. Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η εικόνα γίνεται ακόμη πιο προβληματική σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα
Αναλυτικά ο καιρός της υπόλοιπης εβδομάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.