- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πυρ και μανία η Γλυκερία με συνεργάτη της: Για δύο λεπτά δημοσιότητας μας ξεφτιλίζετε;
Με αφορμή τα πλάνα που διέρρευσαν κατά την επιστροφή από το Ισραήλ
Πυρ και μανία η Γλυκερία με συνεργάτη της: Για δύο λεπτά δημοσιότητας μας ξεφτιλίζετε;
Έντονα ενοχλημένη από τις φωτογραφίες της που δημοσιοποιήθηκαν τα τελευταία 24ωρα εμφανίστηκε η Γλυκερία, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ισραήλ.
Λίγο πριν πατήσουν ωστόσο το πόδι τους στην Ελλάδα οι καλλιτέχνες που ήταν εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας να περιμένει έξω από το πούλμαν που θα τους μετέφερε, ενώ σε άλλο πλάνο φαίνεται η Γλυκερία να κάθεται στα μπροστινά καθίσματα εμφανώς ταραγμένη.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Γλυκερία με τους συνεργάτες της μεταφέρθηκε στην Ελλάδα από το Ισραήλ με C130. Εκεί, κατά την αερομεταφορά τους, η ερμηνεύτρια ενημερώθηκε ότι υπήρξε συνάδελφός της που κατά τη διάρκεια της διαδρομής με τα πούλμαν από το Ισραήλ προς την Αίγυπτο, την κατέγραψε κρυφά με το κινητό του και τα πλάνα αυτά στάλθηκαν σε πρωινή εκπομπή χωρίς τη συναίνεσή της και μάλιστα παίχτηκαν στον αέρα.
«Πάτε καλά ρε; Εμένα απειλείται η ζωή μου στην Ελλάδα κι εσείς για δυο λεπτά δημοσιότητας μας ξεφτιλίζετε; Τραβάτε κρυφά με το κινητό σας και το στέλνετε στα κανάλια;», φαίνεται πως σχολίασε εξοργισμένη η Γλυκερία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.