- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Άνδρος: Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα
Τραγωδία σημειώθηκε στην παραθαλάσσια περιοχή του Μπατσίου στην 'Ανδρο, όταν αυτοκίνητο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, ενώ η 67χρονη οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. 'Αμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο Μπατσίου της Άνδρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.