- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πικέρμι: Εργάτης «χτυπήθηκε» από το ρεύμα ενώ καθάριζε οικόπεδο - Τι συνέβη
Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ντράφι Πικερμίου, όταν ένας εργάτης που συμμετείχε σε εργασίες καθαρισμού οικοπέδου έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε οικόπεδο επί της οδού Φυγέας, όπου συνεργείο είχε αναλάβει την αποψίλωση και απομάκρυνση ξερών χόρτων και λοιπών εύφλεκτων υλικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας κατά τη διάρκεια της εργασίας του προσπάθησε να μετακινήσει ένα καλώδιο, θεωρώντας ότι ήταν εκτός λειτουργίας. Δυστυχώς, το καλώδιο ήταν ηλεκτροφόρο, με αποτέλεσμα να υποστεί ισχυρό ρεύμα και να χάσει τη ζωή του ακαριαία.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν κατάφεραν να του προσφέρουν καμία βοήθεια, καθώς ο θάνατός του είχε ήδη επέλθει. Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο για τις απαραίτητες διαδικασίες.
Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνούν οι αρμόδιες αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές, προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπήρξαν παραλείψεις ή παραβίαση των μέτρων ασφαλείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.