

Ασθενής υπέστη εγκαύματα έπειτα από φωτιά κατά την διάρκεια χειρουργείου - Διατάχθηκε ΕΔΕ - Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όταν μία 60χρονη γυναίκα υπέστη 2ου βαθμού εγκαύματα στο σώμα, έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σύστημα της διαθερμίας που χρησιμοποιείται για αιμόσταση μετά από χειρουργείο.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, εγκαύματα στο αριστερό μέρος της κοιλιάς υπέστη η ασθενής την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργείο και ενώ μόλις είχε ολοκληρωθεί η γυναικολογική χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Οι γιατροί και οι νοσηλευτές κατάφεραν να σβήσουν αμέσως τη φωτιά από την οποία η ασθενής υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού.
Η πρώτη υγειονομική περιφέρεια έχει αναλάβει την διεξαγωγή της έρευνας προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Εκτός από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, θα κληθούν και οι υπεύθυνοι οποίοι χειρίζονται το συγκεκριμένο μηχάνημα, καθώς και ο κατασκευαστής.
Για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Χ: «Για το απαράδεκτο ατύχημα με την ασθενή που υπέστη έγκαυμα στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα έδωσα εντολή για την άμεση διενέργεια ΕΔΕ, με την παρουσία ειδικού εμπειρογνώμονα. Εύχομαι περαστικά στην ασθενή, της ζητώ συγγνώμη και δεσμεύομαι ότι θα διαλευκανθεί το περιστατικό και θα τιμωρηθεί ο υπεύθυνος».
Για το απαράδεκτο ατύχημα με την ασθενή που υπέστη έγκαυμα στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» έδωσα εντολή για την άμεση διενέργεια ΕΔΕ, με την παρουσία ειδικού εμπειρογνώμονα. Εύχομαι περαστικά στην ασθενή, της ζητώ συγγνώμη και δεσμεύομαι ότι θα διαλευκανθεί το περιστατικό και θα…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 25, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η έρευνα ολοκληρώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο
Καταχειροκροτήθηκε μπαίνοντας στην αίθουσα - Ξεπέρασες τους δικούς σου δαίμονες, του είπε ο Μητσοτάκης
Μετά τα πρόσφατα επεισόδια στου Ζωγράφου
Δικάζονται στο Εφετείο οι δύο άνδρες για την κατοχή του
Αυτό σημαίνει ισοπέδωση του 1/3 των κατασκευών που είναι παλιές
Κατά την προσπάθεια να εκκενωθεί ο χώρος από την κατάληψη\
Είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια για κακοποίηση ανηλίκων
Εννέα συλλήψεις για δωροληψία
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Καθώς ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, βρίσκεται στην εκδίκαση άλλης υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Είχε επιτεθεί σε μαθητή το 2023
Επενέβη όταν τσακώνονταν και του έσπασαν τα δόντια
Αυτοψία του σεισμολόγου στο Ηράκλειο Κρήτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.