- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ζέστη, αφρικανική σκόνη και νοτιάδες - Η πρόγνωση Μαρουσάκη για τον καιρό των επόμενων ημερών
Παραμένει ανοιξιάτικο το σκηνικό
Καιρός: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις ανοιξιάτικες συνθήκες των επόμενων ημερών
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός των επόμενων ημερών. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μάς προετοιμάζει για ζέστη, αφρικανική σκόνη και νοτιάδες.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την επίσημη ιστοσελίδα του, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει ότι η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες θα φτάσει μέχρι και τους 28 βαθμούς Κελσίου στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τη βόρεια Κρήτη. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία θα ευνοήσει ακόμη τη μεταφορά σκόνης. Ο μετεωρολόγος του OPEN προειδοποιεί ακόμη και για ομίχλες θαλάσσης.
ΖΕΣΤΗ, ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ, ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ https://marousakis.gr/pame-san-allote/
Posted by Klearhos Marousakis on Saturday, March 8, 2025
Ο καιρός την Κυριακή
Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα νότια αναμένεται αύριο Κυριακή (9.3). Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη έως 4-5 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2025 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα νότια. Παγετός αναμένεται τοπικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σε ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -1 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στη Κρήτη από 4 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Καθαρά Δευτέρα, το μοναδικό τριήμερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.