- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 12χρονης από τον Πειραιά
Bρέθηκε να φιλοξενείται σε δημόσιο νοσοκομείο για παιδιά στην Αθήνα
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 12χρονης από τον Πειραιά - Bρέθηκε να φιλοξενείται σε δημόσιο νοσοκομείο για παιδιά στην Αθήνα
Αίσιο τέλος δόθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης 12χρονης από τον Πειραιά.
Όπως σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού», «για ακόμα μια φορά ξετυλίχθηκε μια σοβαρή υπόθεση που αφορούσε σε ένα 12χρονο παιδί που είχε εξαφανιστεί Η περιπέτεια της 12χρονης έληξε στις 06/03/2025, καθώς η ανήλικη τελικά βρέθηκε να φιλοξενείται σε δημόσιο νοσοκομείο για παιδιά στην Αθήνα. Το περιστατικό ανέδειξε για ακόμη μια φορά τις δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών, καθώς την ώρα που Το Χαμόγελο του Παιδιού κατόπιν εισαγγελικής εντολής ενεργοποιούσε το Amber Alert Hellas, η ανήλικη είχε απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον και πάλι κατόπιν εισαγγελικής εντολής και φιλοξενούνταν προσωρινά σε νοσοκομείο»
Όπως αναφέρεται, οι ενέργειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της ανήλικης Κωνσταντίνας περιλάμβαναν άμεση επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΚΕΠΥ), καθώς και ξεχωριστά με κάθε νοσοκομείο παίδων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το παιδί νοσηλεύεται. Παράλληλα, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση, σε περίπτωση που είχε ενημερωθεί για περιστατικό παιδιού που βρέθηκε σε κίνδυνο. Η ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση, διότι έτσι δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της ανήλικης και στο πλαίσιο της κινητοποίησης των ΜΜΕ και των πολιτών και μετά από ενέργειες του Οργανισμού, τελικά το παιδί εντοπίστηκε στο Νοσοκομείο, όπου και έγινε γνωστή η απομάκρυνσή του από την οικογένεια.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Tα συγκεκριμένα ζώα δεν φαίνεται να ενοχλούνται από την παρουσία αυτοκινήτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.