- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Συγκεντρώσεις για τα Tέμπη: Ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 δέχθηκε πέτρα - Συνάδελφός της στην ΕΡΤ χτυπήθηκε με καδρόνι
Επίθεση δέχθηκε και συνεργείο του ALPHA
Συγκεντρώσεις για τα Tέμπη: Ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 δέχθηκε πέτρα - Συνάδελφος της στην ΕΡΤ χτυπήθηκε με καδρόνι
Επίθεση δέχθηκαν δυο δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη.
Στη Λεωφόρο Αμαλίας βρισκόταν η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, Γεωργία Λαγού, ώστε να μεταφέρει στον αέρα όλα όσα συνέβαιναν, μετά τη διαδήλωση για τα Τέμπη. Ξαφνικά, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά στο συνεργείο άρχισαν να δέχονται πέτρες και μία εξ αυτών, χτύπησε τη δημοσιογράφο. «Ωχ, πέτρες», είπε αρχικά η Γεωργία Λαγού και στη συνέχεια την ακούσαμε να ουρλιάζει από τον πόνο.
«Γεωργία, είσαι καλά;», φώναξε η Μαρία Σαράφογλου, ενώ ο Γιώργος Κούρος είπε: «Πρόσεχε, Γεωργία! Γεωργία, μας ακούς;».
Στην πλατεία Συντάγματος βρισκόταν και η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, προκειμένου να καλύψει τα επεισόδια, που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τα Τέμπη.
Η δημοσιογράφος στεκόταν στη γωνία Όθωνος και Φιλελλήνων, δίπλα σε αστυνομικούς, όταν από τη Μητροπόλεως άρχισαν ορισμένοι κουκουλοφόροι να πετούν αντικείμενα προς το μέρος της. Ένα καδρόνι, μάλιστα, πήγε κατευθείαν πάνω στη ρεπόρτερ και τον οπερατέρ. «Πρόσεξε Κάτια, προσέξτε κι εσείς, γιατί βλέπουμε καδρόνια… Δίπλα σου πέρασε… Καδρόνια, πέτρες, ότι μπορούν να βρουν…», είπε ο Γιώργος Σιαδήμας από το στούντιο.
Τέλος και η δημοσιογράφος του Alpha Μαρία Παπαβλάχου και ο οπερατέρ της δέχτηκαν επίθεση στην Ιπποκράτους. «Όχι, όχι μακριά. Μην ακουμπάς τον συνάδελφό μου. Μακριά! Μακριά! Όχι, όχι φύγε! Επιτέθηκε στον οπερατέρ μας» ακούστηκε να λέει η ρεπόρτερ. Οι παρουσιάστριες του δελτίου του Alpha ενημέρωσαν ότι οι συνεργάτες τους είναι καλά στην υγεία τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Όμιλος Fourlis γιόρτασε 75 χρόνια με μια παράσταση-αφήγηση της διαδρομής του
Συνελήφθησαν 12 άτομα, εκ των οποίων 6 ανήλικοι
Λόγω της διεξαγωγής του «Athens Santa Run 2025»
Το ερώτημα, τελικά, δεν είναι μόνο τι θα δείξει η διερεύνηση
Μέτρα κατά της δημογραφικής συρρίκνωσης λαμβάνει η δημοτική αρχή
Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών κατά τη νυχτερινή διασκέδαση - Ποιες γραμμές λεωφορείων εντάσσονται στο μέτρο
Συννεφιασμένο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.